|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
08/10/1992 |
Data da última atualização: |
08/10/1992 |
Autoria: |
LERSTEN, N. R.; GUNN, C. R.; BRUBAKER, C. L. |
Título: |
Comparative morphology of the lens on legume (Fabaceae) seeds, with emphasis on species in subfamilies Caesalpiniadeae and Minosoideae. |
Ano de publicação: |
1992 |
Fonte/Imprenta: |
[Washington]: USDA - Agricultural Research Service, 1992. |
Páginas: |
44 p. |
Série: |
(USDA-ARS. Technical Bulletin, 1791). |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Morfologia; Sistemática. |
Thesagro: |
Botânica; Leguminosa; Semente; Taxonomia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00673nam a2200217 a 4500 001 1847993 005 1992-10-08 008 1992 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aLERSTEN, N. R. 245 $aComparative morphology of the lens on legume (Fabaceae) seeds, with emphasis on species in subfamilies Caesalpiniadeae and Minosoideae. 260 $a[Washington]: USDA - Agricultural Research Service$c1992 300 $a44 p. 490 $a(USDA-ARS. Technical Bulletin, 1791). 650 $aBotânica 650 $aLeguminosa 650 $aSemente 650 $aTaxonomia 653 $aMorfologia 653 $aSistemática 700 1 $aGUNN, C. R. 700 1 $aBRUBAKER, C. L.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
27/02/2009 |
Data da última atualização: |
07/05/2009 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
BERTOLINI, A. C. (Ed.). |
Afiliação: |
Andréa Curiacos Bertolini, CTAA. |
Título: |
Biopolymers technology. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
São Paulo: Cultura Acadêmica, 2007. |
Páginas: |
199 p. |
ISBN: |
978-85-98605-25-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Biopolymers: an introduction. Biopolymers on food technology. Production and applications of modified starches. Structural characterization of natural polymers by microscopy techniques. Biopolymers on nanocomposites. Starch-fiber nanocomposites: reinforcement through improved processing and azide cross-linking. Biodegradation of Biopolymers. Biopolymers on medical applications. Biopolymers applications on automotive industry. |
Palavras-Chave: |
Biopolímeros. |
Thesagro: |
Biotecnologia; Engenharia Química; Tecnologia; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus NAL: |
chemical engineering; food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00989nam a2200217 a 4500 001 1416631 005 2009-05-07 008 2007 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a978-85-98605-25-8 100 1 $aBERTOLINI, A. C. (Ed.). 245 $aBiopolymers technology. 260 $aSão Paulo: Cultura Acadêmica$c2007 300 $a199 p. 520 $aBiopolymers: an introduction. Biopolymers on food technology. Production and applications of modified starches. Structural characterization of natural polymers by microscopy techniques. Biopolymers on nanocomposites. Starch-fiber nanocomposites: reinforcement through improved processing and azide cross-linking. Biodegradation of Biopolymers. Biopolymers on medical applications. Biopolymers applications on automotive industry. 650 $achemical engineering 650 $afood technology 650 $aBiotecnologia 650 $aEngenharia Química 650 $aTecnologia 650 $aTecnologia de Alimento 653 $aBiopolímeros
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|