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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  04/03/1999
Data da última atualização:  15/07/2019
Autoria:  REID, R. L.; FRANKLIN, M. C.; HALLSWORTH, E. G.
Título:  The utilization of phytate phosphorus by sheep.
Ano de publicação:  1947
Fonte/Imprenta:  The Australian Veterinary Journal, v. 23, p. 136-140, 1947.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Phytates ingested by sheep in several different feedstufs under various conditions of calcium and phosphorus intake are completely hydrolysed in the alimentary tract. With the usual types of feedstuff which remain in the rumen during the earlier stages of digestion phytate hydrolysis is completed there. An in vitro experiment with a mixture of bran and ruminal contents held at 37oC has demonstrated that under these conditions there is practically complete hydrolysis of the phytate within 8 hours. The relative importance of plant and micro-organismal enzymes in effecting phytate hydrolysis in the rumen is discussed.
Palavras-Chave:  Acido fitico; Fosforo fitato; Phytate phosphorus; Uses.
Thesagro:  Ovino.
Thesaurus Nal:  sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATSA5301 - 1ADDSP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, F. X.; LIMA, V. L. A. de; BELTRÃO, N. E. de M.; NUNES JÚNIOR, E. S.; DAMACENO, F. A. V.; GUIMARÃES, M. M. B.; LUCENA, A. M. A. de; TRESENA, N. de L.; MEDEIROS, L. B.; DUTRA, R. C.; SILVA, FRANKLIN, M. de O. Modificações ocorridas no ambiente edáfico causados pela compactação e adição de torta de mamona. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 3., 2008, Salvador. Energia e ricinoquímica: resumos. Salvador: SEAGRI: Embrapa Algodão, 2008. p. 67
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Algodão.
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2.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, F. X.; LIMA, V. L. A. de; BELTRÃO, N. E. de M.; NUNES JÚNIOR, E. S.; DAMACENO, F. A. V.; GUIMARÃES, M. M. B.; LUCENA, A. M. A. de; TRESENA, N. de L.; MEDEIROS, L. B.; DUTRA, R. C.; SILVA, FRANKLIN, M. de O. Modificações ocorridas no ambiente edáfico causados pela compactação e adição de torta de mamona. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 3., 2008, Salvador. Energia e ricinoquímica: anais. Salvador: SEAGRI: Embrapa Algodão, 2008. 1 CD-ROM
Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica
Biblioteca(s): Embrapa Algodão.
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