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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
04/03/1999 |
Data da última atualização: |
15/07/2019 |
Autoria: |
REID, R. L.; FRANKLIN, M. C.; HALLSWORTH, E. G. |
Título: |
The utilization of phytate phosphorus by sheep. |
Ano de publicação: |
1947 |
Fonte/Imprenta: |
The Australian Veterinary Journal, v. 23, p. 136-140, 1947. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Phytates ingested by sheep in several different feedstufs under various conditions of calcium and phosphorus intake are completely hydrolysed in the alimentary tract. With the usual types of feedstuff which remain in the rumen during the earlier stages of digestion phytate hydrolysis is completed there. An in vitro experiment with a mixture of bran and ruminal contents held at 37oC has demonstrated that under these conditions there is practically complete hydrolysis of the phytate within 8 hours. The relative importance of plant and micro-organismal enzymes in effecting phytate hydrolysis in the rumen is discussed. |
Palavras-Chave: |
Acido fitico; Fosforo fitato; Phytate phosphorus; Uses. |
Thesagro: |
Ovino. |
Thesaurus Nal: |
sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01199naa a2200217 a 4500 001 1129999 005 2019-07-15 008 1947 bl --- 0-- u #d 100 1 $aREID, R. L. 245 $aThe utilization of phytate phosphorus by sheep.$h[electronic resource] 260 $c1947 520 $aPhytates ingested by sheep in several different feedstufs under various conditions of calcium and phosphorus intake are completely hydrolysed in the alimentary tract. With the usual types of feedstuff which remain in the rumen during the earlier stages of digestion phytate hydrolysis is completed there. An in vitro experiment with a mixture of bran and ruminal contents held at 37oC has demonstrated that under these conditions there is practically complete hydrolysis of the phytate within 8 hours. The relative importance of plant and micro-organismal enzymes in effecting phytate hydrolysis in the rumen is discussed. 650 $asheep 650 $aOvino 653 $aAcido fitico 653 $aFosforo fitato 653 $aPhytate phosphorus 653 $aUses 700 1 $aFRANKLIN, M. C. 700 1 $aHALLSWORTH, E. G. 773 $tThe Australian Veterinary Journal$gv. 23, p. 136-140, 1947.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | COSTA, F. X.; LIMA, V. L. A. de; BELTRÃO, N. E. de M.; NUNES JÚNIOR, E. S.; DAMACENO, F. A. V.; GUIMARÃES, M. M. B.; LUCENA, A. M. A. de; TRESENA, N. de L.; MEDEIROS, L. B.; DUTRA, R. C.; SILVA, FRANKLIN, M. de O. Modificações ocorridas no ambiente edáfico causados pela compactação e adição de torta de mamona. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 3., 2008, Salvador. Energia e ricinoquímica: resumos. Salvador: SEAGRI: Embrapa Algodão, 2008. p. 67Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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2. | | COSTA, F. X.; LIMA, V. L. A. de; BELTRÃO, N. E. de M.; NUNES JÚNIOR, E. S.; DAMACENO, F. A. V.; GUIMARÃES, M. M. B.; LUCENA, A. M. A. de; TRESENA, N. de L.; MEDEIROS, L. B.; DUTRA, R. C.; SILVA, FRANKLIN, M. de O. Modificações ocorridas no ambiente edáfico causados pela compactação e adição de torta de mamona. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 3., 2008, Salvador. Energia e ricinoquímica: anais. Salvador: SEAGRI: Embrapa Algodão, 2008. 1 CD-ROMTipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 2 | |
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