|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Cerrados; Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
11/11/2021 |
Data da última atualização: |
05/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MARTORANO, L. G.; GARCIA, A. R.; SILVA, L. K. X.; AMARAL JÚNIOR, J. M. DO; BARROS, D. V.; RUFINO, J. P. F.; ROCHA, S. L. C. S.; FERNANDES, P. C. C.; OLIVEIRA, P. P. A. |
Afiliação: |
LUCIETA GUERREIRO MARTORANO, CPATU; ALEXANDRE ROSSETTO GARCIA, CPPSE; LÍLIAN KÁTIA XIMENES SILVA, Universidade Federal do Amazonas; JOÃO MARIA DO AMARAL JÚNIOR, Instituto Federal do Amapá; DANIEL VALE BARROS, Ministério da Marinha; JOÃO PAULO FERREIRO RUFINO, Universidade Federal do Amazonas; SAMÁRIA LETÍCIA CARVALHO SILVA ROCHA, Universidade Federal do Oeste do Pará; PAULO CAMPOS CHRISTO FERNANDES, CPAC; PATRICIA PERONDI ANCHAO OLIVEIRA, CPPSE. |
Título: |
Infrared thermography to diagnose bioclimatic conditions in livestock systems in the amazon biome. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: SOTTA, E. D.; SAMPAIO, F. G.; MARZALL, K.; SILVA, W . G. da (ed.). Adapting to climate change: strategies for Brazilian agricultural and livestock systems. Brasília, DF: MAPA, 2021. |
Páginas: |
p.104-105. |
ISBN: |
978-65-86803-61-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In Brazilian agriculture, the adoption of technologies capable of expanding the evaluation of variable-responses is being expanded, to consider processes in the soil plant animalatmospheric system. Using infrared thermography makes it possible to diagnose, in real time, di!erent thermal patterns regarding targets of technical and scientific interest. |
Palavras-Chave: |
ILPF; Infrared thermography; Livestock production system; Murrah bu!aloes; Silvopastoral system; Soil plant animal atmospheric system; Thermal comfort. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1154232/1/InfraredThermographyDiagnose.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/227697/1/InfraredThermographyDiagnose.pdf
|
Marc: |
LEADER 01476naa a2200325 a 4500 001 2154232 005 2023-06-05 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-86803-61-7 100 1 $aMARTORANO, L. G. 245 $aInfrared thermography to diagnose bioclimatic conditions in livestock systems in the amazon biome.$h[electronic resource] 260 $c2021 300 $ap.104-105. 520 $aIn Brazilian agriculture, the adoption of technologies capable of expanding the evaluation of variable-responses is being expanded, to consider processes in the soil plant animalatmospheric system. Using infrared thermography makes it possible to diagnose, in real time, di!erent thermal patterns regarding targets of technical and scientific interest. 653 $aILPF 653 $aInfrared thermography 653 $aLivestock production system 653 $aMurrah bu!aloes 653 $aSilvopastoral system 653 $aSoil plant animal atmospheric system 653 $aThermal comfort 700 1 $aGARCIA, A. R. 700 1 $aSILVA, L. K. X. 700 1 $aAMARAL JÚNIOR, J. M. DO 700 1 $aBARROS, D. V. 700 1 $aRUFINO, J. P. F. 700 1 $aROCHA, S. L. C. S. 700 1 $aFERNANDES, P. C. C. 700 1 $aOLIVEIRA, P. P. A. 773 $tIn: SOTTA, E. D.; SAMPAIO, F. G.; MARZALL, K.; SILVA, W . G. da (ed.). Adapting to climate change: strategies for Brazilian agricultural and livestock systems. Brasília, DF: MAPA, 2021.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
05/09/2016 |
Data da última atualização: |
05/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ARES, G.; ARES, G.; GIMÉNEZ, A.; VIDAL, L.; ZHOU, Y.; KRYSTALLIS, A.; TSALIS, G.; SYMONEAUX, R.; CUNHA, L. M.; MOURA, A. P. de; CLARET, A.; GUERRERO, L.; CARDELLO, A. V.; WRIGHT, A.; JEFFERIES, L.; LLOYD, M.; OLIVEIRA, D.; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Gastón Ares, Universidad de la República, Uruguay; Ana Giménez, Universidad della Republica, Uruguay; Leticia Vidal, Universidad della Republica, Uruguay; Yanfeng Zhou, Sun Yat-sen University, China; Athanasios Krystallis, MAPP Center, Aarhus University, Denmark; George Tsalis, MAPP Center, Aarhus University, Denmark; Ronan Symoneaux, LUNAM Université, France; Luis M. Cunha, Universidade do Porto, Portugal; Ana Pinto de Moura, Universidade Aberta, Porto, Portugal; Anna Claret, IRTA-Food Technology, XaRTA, Spain; Luis Guerrero, IRTA-Food Technology, XaRTA, Spain; Armand V. Cardello, U.S. Army Natick RD&E Center, Natick, MA, USA; Alan Wright, U.S. Army Natick RD&E Center, Natick, MA, USA; Laura Jefferies, Brigham Young University, USA; Michelle Lloyd, Brigham Young University, USA; Denize Oliveira, UFRJ; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from an exploratory cross-cultural study. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Quality and Preference, v. 52, p. 62-73, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Consumer perceptions; Wellbeing. |
Thesaurus NAL: |
cultural differences; food technology. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00997naa a2200361 a 4500 001 2052359 005 2016-09-05 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aARES, G. 245 $aDo we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from an exploratory cross-cultural study.$h[electronic resource] 260 $c2016 650 $acultural differences 650 $afood technology 653 $aConsumer perceptions 653 $aWellbeing 700 1 $aARES, G. 700 1 $aGIMÉNEZ, A. 700 1 $aVIDAL, L. 700 1 $aZHOU, Y. 700 1 $aKRYSTALLIS, A. 700 1 $aTSALIS, G. 700 1 $aSYMONEAUX, R. 700 1 $aCUNHA, L. M. 700 1 $aMOURA, A. P. de 700 1 $aCLARET, A. 700 1 $aGUERRERO, L. 700 1 $aCARDELLO, A. V. 700 1 $aWRIGHT, A. 700 1 $aJEFFERIES, L. 700 1 $aLLOYD, M. 700 1 $aOLIVEIRA, D. 700 1 $aDELIZA, R. 773 $tFood Quality and Preference$gv. 52, p. 62-73, 2016.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|