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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
18/01/2017 |
Data da última atualização: |
18/01/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, M. L. P. da; JUAREZ, M.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; ALENCAR, M. M. de; ROLLAND, D. C.; DUGAN, M. E. R. |
Afiliação: |
Maria Lígia Pacheco da Silva, UNESP; Manuel Juárez, Lacombe Research Centre; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; MAURICIO MELLO DE ALENCAR, CPPSE; David C. Rolland, Lacombe Research Centre; Mike E. R. Dugan, Lacombe Research Centre. |
Título: |
Relative contribution of breed, gender, and diet to the fatty acid profile of young crossbred beef cattle finished on feedlot. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Canadian Journal of Animal Science, v.97, p. 6-9, 2016 |
DOI: |
10.1139/cjas-2015-0147 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fatty acid profile of crossbred beef cattle fed either a diet with corn gluten and protected fat (A) or a control diet (B) was evaluated. Animal?s gender and diet had greater influence on fatty acid profile than genotype. Diet A increased polyunsaturated fatty acids/saturated fatty acids ratio and decreased t11/t10-18:1 ratio and n-6 content. |
Palavras-Chave: |
Energy diet. |
Thesaurus Nal: |
bulls; heifers. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01104naa a2200253 a 4500 001 2061095 005 2017-01-18 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1139/cjas-2015-0147$2DOI 100 1 $aSILVA, M. L. P. da 245 $aRelative contribution of breed, gender, and diet to the fatty acid profile of young crossbred beef cattle finished on feedlot.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aFatty acid profile of crossbred beef cattle fed either a diet with corn gluten and protected fat (A) or a control diet (B) was evaluated. Animal?s gender and diet had greater influence on fatty acid profile than genotype. Diet A increased polyunsaturated fatty acids/saturated fatty acids ratio and decreased t11/t10-18:1 ratio and n-6 content. 650 $abulls 650 $aheifers 653 $aEnergy diet 700 1 $aJUAREZ, M. 700 1 $aNASSU, R. T. 700 1 $aTULLIO, R. R. 700 1 $aBERNDT, A. 700 1 $aALENCAR, M. M. de 700 1 $aROLLAND, D. C. 700 1 $aDUGAN, M. E. R. 773 $tCanadian Journal of Animal Science$gv.97, p. 6-9, 2016
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
18/10/2016 |
Data da última atualização: |
18/10/2016 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
SILVA, F. T. |
Afiliação: |
FERNANDO TEIXEIRA SILVA, CTAA. |
Título: |
Queijo parmesão. |
Edição: |
2. ed. atual. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2016. |
Páginas: |
53 p. |
Descrição Física: |
il. color. |
Série: |
(Coleção agroindústria familiar). |
ISBN: |
978-85-7035-597-3 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Boas práticas de fabricação; Processo de produção. |
Thesagro: |
Laticínio; Pasteurização; Produto Derivado do Leite; Tecnologia de Alimento. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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