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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
05/03/2020 |
Data da última atualização: |
11/03/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CONCENÇO, F. I. G. da R.; GONZALES, R. N. de L.; VIZZOTTO, M.; NORA, L. |
Afiliação: |
MARCIA VIZZOTTO, CPACT; LEONARDO NORA. |
Título: |
Manufacturing and sensorial acceptance of cereal bars enriched with flaxseed (Linum usitatissimum) Flour. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Research, v. 8, n. 1, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Consumption; Flaxseed; Functional food; Nutraceutic; Processing. |
Thesagro: |
Linhaça. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00647naa a2200217 a 4500 001 2120958 005 2020-03-11 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCONCENÇO, F. I. G. da R. 245 $aManufacturing and sensorial acceptance of cereal bars enriched with flaxseed (Linum usitatissimum) Flour.$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aLinhaça 653 $aConsumption 653 $aFlaxseed 653 $aFunctional food 653 $aNutraceutic 653 $aProcessing 700 1 $aGONZALES, R. N. de L. 700 1 $aVIZZOTTO, M. 700 1 $aNORA, L. 773 $tJournal of Food Research$gv. 8, n. 1, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
2. | | RAPHAELLI, C. de O.; CAMARGO, T. M.; RADÜNZ, M.; PEREIRA, E. DOS S.; CONCENÇO, F. I. G. DA R.; VIZZOTTO, M.; ZAVAREZE, E. DA R.; NORA, L. Eugenia pyriformis Cambess-Myrtaceae: An Unexplored Brazilian Species with Antimicrobial and Antioxidant Potential. Current Nutrition & Food Science, p. 1-10, 2023. Online first. E-pub Ahead of Print. Published on: 10 October, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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4. | | RIBEIRO, J. A.; PEREIRA, E. dos S.; RAPHAELLI, C. de O.; RADÜNZ, M.; CAMARGO, T. M.; CONCENÇO, F. I. G. da R.; FLORES CANTILLANO, R. F.; FIORENTINI, A. M.; NORA, L. Application of prebiotics in apple products and potential health benefits. Journal of Food Science and Technology, v. 59, p. 1249-1262, 2022. Published online 14 March 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. | | SILVA, J. T. da; PANIZ, F. P.; SANCHEZ, F. e. S.; PEDRON, T.; TORRES, D. P.; CONCENÇO, F. I. G. da R.; PARFITT, J. M. B.; BATISTA, B. L. Selected soil water tensions at phenological phases and mineral content of trace elements in rice grains - mitigating arsenic by water management. Agricultural Water Management, v. 228, n. 20, Feb. 2020, 105884.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 5 | |
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