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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
12/01/2023 |
Data da última atualização: |
13/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
TEIXEIRA, T. S.; RODRIGUES NETO, J. C.; CONCEIÇÃO, A. A.; COSTA, P. P. K. G.; SIQUEIRA, F. G. de; ABDELNUR, P. V. |
Afiliação: |
TALLYTA SANTOS TEIXEIRA, CNPAE; JORGE CANDIDO RODRIGUES NETO, CNPAE; APARECIDO ALMEIDA CONCEIÇÃO, CNPAE; PATRICIA PINTO KALIL G COSTA, CNPAE; FELIX GONCALVES DE SIQUEIRA, CNPAE; PATRICIA VERARDI ABDELNUR, CNPAE. |
Título: |
Analysis of fungal co-culture metabolites using both classic and imprinting Mass Spectrometry Imaging. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
In: IBEROAMERICAN CONFERENCE ON MASS SPECTROMETRY, 3., 2022, Rio de Janeiro. Book of abstracts. [S/l]: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2022. |
Páginas: |
p. 391-392 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fungi are able to produce a wide range of bioactive metabolites, which enhanced when challenged in co-culture[1]. For a better evaluation of these metabolites, the Mass Spectrometry Imaging (MSI) can be used to provide complementary information through the metabolite spatial localization [2]. However, some adaptations are required on available methodologies in MSI for applications in microrganisms[2], particularly on sample preparation. The imprinting method has been shown to be a robust method when applied to preparation of samples analyzed by DESI-MSI[3], but it has never been tested for MALDI-MSI for microrganisms, in our knowledge. |
Palavras-Chave: |
MALDI-MSI; Pleorotus pulmonarius. |
Thesaurus Nal: |
Aspergillus terreus; Metabolomics. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150904/1/Analysis-of-fungal.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
12/04/2010 |
Data da última atualização: |
22/07/2010 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
FERREIRA, N. A.; LOPES, S. B.; MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M. |
Afiliação: |
Celso Luiz Moretti, Embrapa Hortaliças, Leonora Mansur Mattos, Embrapa Hortaliças. |
Título: |
Processamento mínimo de mini beterraba. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. |
Páginas: |
6 p. |
Série: |
(Embrapa Hortaliças. Comunicado Técnico, 73). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Produto mínimamente processado. |
Thesagro: |
Beta Vulgaris; Beterraba; Consumo; Processamento Mínimo; Qualidade. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPH-2010/36377/1/cot-73.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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