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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
28/04/2015 |
Data da última atualização: |
31/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATTIETTO, R. de A.; CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; TSUKUI, A.; VEIGA, T. C. M. |
Afiliação: |
RAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; ANA VANIA CARVALHO, CPATU; MARIA DO SOCORRO P DE OLIVEIRA, CPATU; Anna Tsukui, UFPA; Tayná Caroline M. Veiga, UFPA. |
Título: |
Evaluation of total polyphenols and anthocyanins contents in different genotypes of açaí. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Açaí; Genótipo. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/123031/1/09737.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | BODDEY, R. M.; JANTALIA, C. P.; ZOTARELLI, A. O.; ALVES, B. J. R.; URQUIAGA, S.; AMADO, T. J. C. Nutrient mining or carbon sequestration? BNF inputs can make the difference In: DAKORA, F.D. et al. (ed.) Biological nitrogen fixation: towards poverty alleviation through sustainable agriculture: Proceedings of the internacional nitrogen fixation congress, 15.; Internacional conference of the African association for biological nitrogen fixation, 12., 2008, South Africa. Heidelberg: Springer, 2008 Parceria: University of Florida; University of Kinshasa; Universidade Santa Maria.
Editores: Felix D. Dakora; Samson B. M. Chimphango; Alex J. Valentine; Claudine Elmerich; William E. Newton.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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