Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/06/2020 |
Data da última atualização: |
05/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PEREIRA, P. F. M.; PICCIANI, P. H.; CALADO, V. M. A.; TONON, R. V. |
Afiliação: |
Pamela F. M. Pereira, UFRJ; Paulo H. S. Picciani, UFRJ; Veronica M. A. Calado, UFRJ; RENATA VALERIANO TONON, CTAA. |
Título: |
Gelatin-Based Nanobiocomposite Films as Sensitive Layers for Monitoring Relative Humidity in Food Packaging. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food and Bioprocess Technology, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/s11947-020-02462-5 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Published online. Early Access. |
Palavras-Chave: |
ANTIBACTERIAL; BIO-POLYMER; BIONANOCOMPOSITE FILMS; Electrical sensor; ESSENTIAL OIL; Hybrid material; Intelligent system; PHYSICAL-PROPERTIES; PLASTICIZER; SENSING PERFORMANCE; ZINC-OXIDE; ZNO. |
Thesagro: |
Gelatina. |
Thesaurus Nal: |
Gelatin; Impedance; Wheat gluten. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 01064naa a2200361 a 4500 001 2122821 005 2020-06-05 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1007/s11947-020-02462-5$2DOI 100 1 $aPEREIRA, P. F. M. 245 $aGelatin-Based Nanobiocomposite Films as Sensitive Layers for Monitoring Relative Humidity in Food Packaging.$h[electronic resource] 260 $c2020 500 $aPublished online. Early Access. 650 $aGelatin 650 $aImpedance 650 $aWheat gluten 650 $aGelatina 653 $aANTIBACTERIAL 653 $aBIO-POLYMER 653 $aBIONANOCOMPOSITE FILMS 653 $aElectrical sensor 653 $aESSENTIAL OIL 653 $aHybrid material 653 $aIntelligent system 653 $aPHYSICAL-PROPERTIES 653 $aPLASTICIZER 653 $aSENSING PERFORMANCE 653 $aZINC-OXIDE 653 $aZNO 700 1 $aPICCIANI, P. H. 700 1 $aCALADO, V. M. A. 700 1 $aTONON, R. V. 773 $tFood and Bioprocess Technology, 2020.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |