BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  10/02/2022
Data da última atualização:  11/03/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  SANTOS, J. L. A.; BUSATO, J. G.; PITTARELLO, M.; SILVA, J. da; HORÁK-TERRA, I.; EVARISTO, A. B.; DOBBSS, L. B.
Afiliação:  JEFFERSON LUIZ ANTUNES SANTOS; JADER GALBA BUSATO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; MARCO PITTARELLO, Universidade de Pádua; JUSCIMAR DA SILVA, CNPH; INGRID HORÁK-TERRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI; ANDERSON BARBOSA EVARISTO, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI; LEONARDO BARROS DOBBSS, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI.
Título:  Alkaline extract from vermicompost reduced the stress promoted by as on maize plants and increase their phytoextraction capacity.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Environmental Science and Pollution Research International, v. 29, n. 14, p. 20864-20877, Mar. 2022.
DOI:  https://doi.org/10.1007/s11356-021-17255-2
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This work sought to determine the effectiveness of an alkaline vermicompost extract (AEV) and in mitigating stresses promoted by As in maize plants, increasing their potential use for phytoextraction.
Palavras-Chave:  Bioestimulante; Vermicomposto.
Thesagro:  Milho.
Thesaurus Nal:  Arsenic; Enzymes; Phosphorus; Photosynthesis; Phytoremediation.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPH41688 - 1UPCAP - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  23/06/2003
Data da última atualização:  07/05/2008
Autoria:  MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR. A.; VENANCIO, E. C.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.
Afiliação:  Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP.
Título:  Artificial taste sensors using conductin polymers and interacting substances.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF SYNTHETIC METALS-ICSM, 2002, Shanghai. ICSM 2002: book of abstracts. [Shanghai]: Book Center for Theoretical Physics-Fudan University, 2002.
Páginas:  p. 163, ref. TueN117.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  It is abble to distinguish tastants bellow the human detection threshold and to distinguish beteween different brands of tea, çmilk, coffee, wine and mineral water, including detection of contaminants.
Palavras-Chave:  Polímero; Sensor; Taste sensor.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA7586 - 1UPCSP - --PROCI-02.000402002.00040
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