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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/02/2022 |
Data da última atualização: |
11/03/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTOS, J. L. A.; BUSATO, J. G.; PITTARELLO, M.; SILVA, J. da; HORÁK-TERRA, I.; EVARISTO, A. B.; DOBBSS, L. B. |
Afiliação: |
JEFFERSON LUIZ ANTUNES SANTOS; JADER GALBA BUSATO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; MARCO PITTARELLO, Universidade de Pádua; JUSCIMAR DA SILVA, CNPH; INGRID HORÁK-TERRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI; ANDERSON BARBOSA EVARISTO, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI; LEONARDO BARROS DOBBSS, UNIVERSIDADE FEDERAL DOS VALES DE JEQUITINHONHA E MUCURI. |
Título: |
Alkaline extract from vermicompost reduced the stress promoted by as on maize plants and increase their phytoextraction capacity. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Environmental Science and Pollution Research International, v. 29, n. 14, p. 20864-20877, Mar. 2022. |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/s11356-021-17255-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This work sought to determine the effectiveness of an alkaline vermicompost extract (AEV) and in mitigating stresses promoted by As in maize plants, increasing their potential use for phytoextraction. |
Palavras-Chave: |
Bioestimulante; Vermicomposto. |
Thesagro: |
Milho. |
Thesaurus Nal: |
Arsenic; Enzymes; Phosphorus; Photosynthesis; Phytoremediation. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
LEADER 01150naa a2200301 a 4500 001 2139934 005 2022-03-11 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1007/s11356-021-17255-2$2DOI 100 1 $aSANTOS, J. L. A. 245 $aAlkaline extract from vermicompost reduced the stress promoted by as on maize plants and increase their phytoextraction capacity.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aThis work sought to determine the effectiveness of an alkaline vermicompost extract (AEV) and in mitigating stresses promoted by As in maize plants, increasing their potential use for phytoextraction. 650 $aArsenic 650 $aEnzymes 650 $aPhosphorus 650 $aPhotosynthesis 650 $aPhytoremediation 650 $aMilho 653 $aBioestimulante 653 $aVermicomposto 700 1 $aBUSATO, J. G. 700 1 $aPITTARELLO, M. 700 1 $aSILVA, J. da 700 1 $aHORÁK-TERRA, I. 700 1 $aEVARISTO, A. B. 700 1 $aDOBBSS, L. B. 773 $tEnvironmental Science and Pollution Research International$gv. 29, n. 14, p. 20864-20877, Mar. 2022.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
23/06/2003 |
Data da última atualização: |
07/05/2008 |
Autoria: |
MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR. A.; VENANCIO, E. C.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J. |
Afiliação: |
Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Artificial taste sensors using conductin polymers and interacting substances. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF SYNTHETIC METALS-ICSM, 2002, Shanghai. ICSM 2002: book of abstracts. [Shanghai]: Book Center for Theoretical Physics-Fudan University, 2002. |
Páginas: |
p. 163, ref. TueN117. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
It is abble to distinguish tastants bellow the human detection threshold and to distinguish beteween different brands of tea, çmilk, coffee, wine and mineral water, including detection of contaminants. |
Palavras-Chave: |
Polímero; Sensor; Taste sensor. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00953naa a2200217 a 4500 001 1024635 005 2008-05-07 008 2002 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATTOSO, L. H. C. 245 $aArtificial taste sensors using conductin polymers and interacting substances. 260 $c2002 300 $ap. 163, ref. TueN117. 520 $aIt is abble to distinguish tastants bellow the human detection threshold and to distinguish beteween different brands of tea, çmilk, coffee, wine and mineral water, including detection of contaminants. 653 $aPolímero 653 $aSensor 653 $aTaste sensor 700 1 $aRIUL JR. A. 700 1 $aVENANCIO, E. C. 700 1 $aCARVALHO, A. C. P. L. F. 700 1 $aFONSECA, F. J. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF SYNTHETIC METALS-ICSM, 2002, Shanghai. ICSM 2002: book of abstracts. [Shanghai]: Book Center for Theoretical Physics-Fudan University, 2002.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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