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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
11/08/2021 |
Data da última atualização: |
25/08/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, M. C. DA; CASTRO, E. DA S. G. DE; BARRETO, J. DO N.; MARTINS, P. V. DE O.; SILVA, G. L. DA; SILVA, R. F. DA; SANTOS, D. G. DOS; FREITAS-SILVA, O.; SIMÃO, J. B. P.; SILVA JUNIOR, A. I. DA; PEREIRA NETTO, A. D. |
Afiliação: |
MICHELLE COSTA DA SILVA, UFF; EDUARDO DA SILVA G. DE CASTRO, Inst. Federal de Educação do RJ; JULIANA DO N. BARRETO, INST. FED. DE EDUCAÇÃO DO RJ; PEDRO VITOR DE OLIVEIRA MARTINS, INST. FED. DE EDUCAÇÃO RJ; GUSTAVO LOPES DA SILVA, IFES; RERISSON FERREIRA DA SILVA, IFES; DEIZIANI GOMES DOS SANTOS, IFES; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; JOÃO BATISTA PAVESI SIMÃO, IFES; ADEMÁRIO IRIS DA SILVA JUNIOR, IFERJ; ANNIBAL DUARTE PEREIRA NETTO, IFES. |
Título: |
Ochratoxin a levels in fermented specialty coffees from Caparaó, Brazil: Is it a cause of concern for coffee drinkers? |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Food Additives & Contaminants: Part A, ago., 2021. |
Páginas: |
11 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/19440049.2021.1943542 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Coffee contamination; Fermented coffees; Mycotoxins in food; OTA determination. |
Thesagro: |
Café. |
Thesaurus Nal: |
Coffee (beverage). |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
02/04/2013 |
Data da última atualização: |
02/04/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MUNIZ, M. de F. S.; SILVA, E. J. da; CASTRO, J. M. da C. e; ROCHA, F. da S.; ALENCAR, L. M. C. de; GONZAGA, V. |
Afiliação: |
MARIA DE FATIMA SILVA MUNIZ; EDYPO JACOB DA SILVA; JOSE MAURO DA CUNHA E CASTRO, CPATSA; FERNANDO DA SILVA ROCHA; LIDUÍNA MARIA CALHEIROS DE ALENCAR; VILMAR GONZAGA, CENARGEN. |
Título: |
Intensity of dry rot disease of yam in the State of Alagoas, Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Nematropica, v. 42, n. 2, p. 198-200, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to conduct a survey on the presence of phytonematodes associated with dry rot disease, to be able to quantify and identify the species being damaged, and to evaluate the disease incidence in the main yam-growing areas in the state of Alagoas, Brazil. Altogether, 39 samples of yam tuber were collected. High population densities of the plant parasitic nematodes Scutellonema bradys, Pratylenchus coffeae and/or P. brachyurus were associated with the decay of the yam tubers. The disease was found to be widespread throughout the production areas. The disease incidence ranged between 0.2 and 85%. |
Palavras-Chave: |
Disease; Fitonematoides. |
Thesagro: |
Casca Preta; Doença; Inhame; Levantamento; Nematóide; Pratylenchus Brachyurus; Pratylenchus Coffeae; Scutellonema Bradys. |
Thesaurus NAL: |
Dioscorea. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/80274/1/Jose-Mauro.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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