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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
16/12/2014 |
Data da última atualização: |
16/12/2014 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MITTELMANN, A.; KOPP, M. M.; PILON, M.; FAE, G. S.; FONTANELLI, R. S.; BENDER, S. E. |
Afiliação: |
ANDREA MITTELMANN, CNPGL; MAURICIO MARINI KOPP, CPPSUL; MARCELO PILON, CPPSUL; GIOVANI STEFANI FAE, CNPT; RENATO SERENA FONTANELLI; SERGIO ELMAR BENDER, CPACT. |
Título: |
Planejamento forrageiro - cultivares Embrapa. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: TECNOLOGIAS para produção de leite na agricultura familiar. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, [2014]. |
Páginas: |
p. 17. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Forrageiras. |
Thesagro: |
Planta forrageira. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 00590naa a2200205 a 4500 001 2002794 005 2014-12-16 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMITTELMANN, A. 245 $aPlanejamento forrageiro - cultivares Embrapa. 260 $c2014 300 $ap. 17. 650 $aPlanta forrageira 653 $aForrageiras 700 1 $aKOPP, M. M. 700 1 $aPILON, M. 700 1 $aFAE, G. S. 700 1 $aFONTANELLI, R. S. 700 1 $aBENDER, S. E. 773 $tIn: TECNOLOGIAS para produção de leite na agricultura familiar. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, [2014].
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
08/01/2021 |
Data da última atualização: |
14/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
COSTA, J. R. da; KIILL, L. H. P.; PORTO, D. D. |
Afiliação: |
JOANNE REGIS DA COSTA, CPAA; LUCIA HELENA PIEDADE KIILL, CPATSA; DIOGO DENARDI PORTO, CPATSA. |
Título: |
Healthy life and well-being for all. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
cap. 1, p. 11-19. |
Série: |
(Sustainable Development Goals, 3). |
ISBN: |
978-65-86056-45-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The research has the challenge of developing technologies that are more efficient for agricultural production, seeking to contemplate the needs of food and other products in order to guarantee the population?s food safety. Therefore, as part of the research and innovation system, Embrapa has been contributing to meet society?s growing demands for the development of a dynamic, complex and, at the same time, more sustainable agriculture. |
Palavras-Chave: |
Contexto global; Vida saudável. |
Thesagro: |
Agricultura; Alimento; Desenvolvimento Sustentável; Produção Agrícola; Qualidade de Vida. |
Thesaurus NAL: |
Sustainable development. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/220016/1/Healthy-life-and-well-being-2020.pdf
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Marc: |
LEADER 01324naa a2200277 a 4500 001 2129330 005 2021-01-14 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-86056-45-7 100 1 $aCOSTA, J. R. da 245 $aHealthy life and well-being for all.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $acap. 1, p. 11-19. 490 $a(Sustainable Development Goals, 3). 520 $aThe research has the challenge of developing technologies that are more efficient for agricultural production, seeking to contemplate the needs of food and other products in order to guarantee the population?s food safety. Therefore, as part of the research and innovation system, Embrapa has been contributing to meet society?s growing demands for the development of a dynamic, complex and, at the same time, more sustainable agriculture. 650 $aSustainable development 650 $aAgricultura 650 $aAlimento 650 $aDesenvolvimento Sustentável 650 $aProdução Agrícola 650 $aQualidade de Vida 653 $aContexto global 653 $aVida saudável 700 1 $aKIILL, L. H. P. 700 1 $aPORTO, D. D. 773 $tIn: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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