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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  21/09/2016
Data da última atualização:  27/03/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  ALTRAK, G.; FAVERO, R.; MENEZES, G. R. de O.; KAZAMA, R.; NIWA, M. V. G.; BONIN, M. N.; MARTINS, M. W. F.; GOMES, R. da C.
Afiliação:  GEORG ALTRAK, UFSC; RICARDO FAVERO, UEL; GILBERTO ROMEIRO DE OLIVEIRA MENEZE, CNPGC; UFSC; MARCOS VINICIUS GARCIA NIWA, UFMS; MARINA DE NADAI BONIN, UFMS; MAX WENDER FRANÇA MARTINS, UCDB; RODRIGO DA COSTA GOMES, CNPGC.
Título:  Performance and carcass traits of crossbred cattle raised in pastures supplemented or not with virginiamycin.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: International Meeting of Advances in Animal Science, 2016., Jaboticabal. Anais... Jaboticabal: UNESP, 2016.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  he aim of this study was to assess performance and carcass traits of crossbred cattle raised grazing tropical grasses, receiving supplement with or without virginiamycin (VM). Steers (n = 49) and heifers (n = 56) produced from matting Nellore, ½ Nellore x ½ Angus and ½ Nellore x ½ Caracu dams with Braford, Charbray and Caracu sires were raised grazing tropical grasses ( Brachiaria brizantha cv. Marandu) from 9 to 20 mo of age. The animals were divided into eight paddocks of eight hectares each, with care to form groups containing individuals of all genetic groups and balanced in age and average body weight (BW). During the dry season (July to October) cattle received protein supplements containing (n = 52) or not VM (n = 53), formulated for intake of 1 g kg -1 of BW and during the rainy season (November to June) cattle received mineral mixtures containing (n = 52) or not VM (n = 53). The VM was included in the supplements to provide an intake of 45 mg 100 kg -1 of BW. Supplements were provided in open troughs ad libitum and intake was evaluated by weighing monthly leftovers.
Thesagro:  Alimentação suplementar; Antibiótico; Nutrição animal; Pastagem.
Thesaurus Nal:  Antibiotics; Carcass characteristics; Cattle; Feed additives; Feed supplements.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/158195/1/Performance-and-carcass-traits.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGC16616 - 1UPCRA - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  06/04/2016
Data da última atualização:  18/11/2022
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SAMPEDRO, G. D.; SILVA, M. R.; FARIA, L. S. de; SOUZA, G. N. de.
Afiliação:  GABRIELLE DANTAS SAMPEDRO; MARCIO ROBERTO SILVA, CNPGL; LETÍCIA SCAFUTTO DE FARIA; GUILHERME NUNES DE SOUZA, CNPGL.
Título:  Fatores associados ao consumo informal de queijo em pacientes com tuberculose na cidade de Juiz de Fora.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 15., 2015, Juiz de Fora, MG Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2015. (Embrapa Gado de Leite. Documentos, 176.).
Páginas:  1 p.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Consumo de queijo; Fatores associados; Leite cru; Não-pasteurização.
Thesaurus NAL:  zoonoses.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/142124/1/Cnpgl-2015-RAnais-15Pibic-Fatores-queijo.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL22778 - 1UPCRA - DD
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