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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrossilvipastoril. |
Data corrente: |
10/03/2016 |
Data da última atualização: |
05/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ANJOS, E.; PEREIRA, D. H.; PINA, D. S.; BOLSON, D. C.; PEDREIRA, B. C. e; SILVA, A. F.; MOMBACH, M. A.; BARBOSA, P. L. |
Afiliação: |
E. ANJOS, UFMT; D. H. PEREIRA, UFMT; D. S. PINA, UFMT; D. C. BOLSON, UFMT; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; A. F. SILVA, CPAMT; M. A. MOMBACH, CPAMT; P. L. BARBOSA, UFMT. |
Título: |
Fermentative profi le and losses in Sorghum bicolor silages from different cultivars. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SILAGE CONFERENCE, 17.; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 4., 2015, Piracicaba. Proceedings... Piracicaba: Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of São Paulo, 2015. |
Páginas: |
p. 270-271. |
ISBN: |
978-85-86481-38-3 |
ISSN: |
2175-4624 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Sorghum bicolor is a type of tall sorghum, higher than two meters, mainly characterized by having sweet and juicy stalk. For silage production, it has an easy cultivation, high yield, lower moisture demand and particularly good quality fermentation of the produced silage, achieved through adequate concentration of soluble carbohydrates, which are essential for lactic fermentation, without additives to stimulate fermentation, and nutritional value similar to corn silage (Gonçalves and Borges, 1997). Inside this context, we aimed to evaluate the fermentative profi le and losses in Sorghum bicolor silages from different cultivars and two different periods of cultivation. |
Palavras-Chave: |
Dry matter; Forrage. |
Thesaurus Nal: |
Silage. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/141975/1/2015-pedreira-4-international-silage-270.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
14/12/2015 |
Data da última atualização: |
14/12/2015 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
MARCUZZO, L. L.; FERNANDES, J. M. C.; BECKER, W. F. |
Afiliação: |
LEANDRO LUIZ MARCUZZO, INSTITUTO FEDERAL CATARINENSE; JOSE MAURICIO CUNHA FERNANDES, CNPT; WALTER FERREIRA BECKER, EMPRESA DE PESQUISA AGROPECUÁRIA E EXTENSÃO RURAL DE SANTA CATARINA. |
Título: |
Progresso da mancha bacteriana do tomateiro em diferentes regimes de pulverização. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Revista de Ciências Agroveterinárias, Lages, v. 14, n. 3, p. 247-253, 2015. |
ISSN: |
2238-1171 |
DOI: |
10.5965/223811711432015247 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Chemistry control; Solanum lycopersicon; Tomato. |
Thesagro: |
Controle Químico; Epidemiologia; Tomate. |
Thesaurus NAL: |
epidemiology. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/135577/1/2015v14n3p247RCA.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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