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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
26/05/2020 |
Data da última atualização: |
06/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
WANDELLI, E. V.; ABREU, L. S. de; TAVARES, E. D.; BIANCHINI, F.; SILVA, A. P. da; BELTRAO, S. L. L.; FERREIRA, M. do S. G. |
Afiliação: |
ELISA VIEIRA WANDELLI, CPAA; LUCIMAR SANTIAGO DE ABREU, CNPMA; EDSON DIOGO TAVARES, CPATC; FABRICIO BIANCHINI, CPATSA; ADRIANO PRYSTHON DA SILVA, CNPASA; SELMA LUCIA LIRA BELTRAO, SIN; MARIA DO SOCORRO GONCALVES FERREIRA, CPATU. |
Título: |
Contributions of Embrapa to poverty eradication. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; WANDELLI, E. V.; BIANCHINI, F.; TAVARES, E. D. (Ed.). No poverty: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
p. 27-37. |
Série: |
(Sustainable Development Goals, 1). |
ISBN: |
978-65-86056-03-7 |
Idioma: |
Inglês Português |
Conteúdo: |
This chapter presents solutions related to the sustainable agrifood systems developed by Embrapa that contribute to the following targets of the Sustainable Development Goal 1 (SDG 1) (United Nations, 2018): Target 1.1) "By 2030, eradicate extreme poverty for all people everywhere, currently measured as people living on less than $1.25 a day"; and target 1.2) "By 2030, reduce at least by half the proportion of men, women and children of all ages living in poverty in all its dimensions according to national definitions. |
Palavras-Chave: |
Embrapa; Eradicação da pobreza; Sistema agroalimentare sustentável. |
Thesagro: |
Desenvolvimento Sustentável; Pobreza; Políticas Públicas; Segurança Alimentar. |
Thesaurus Nal: |
Poverty; Rural communities; Rural development; Rural population; Rural poverty. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/214738/1/Contributions-of-Embrapa-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Volume |
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URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
10/05/2021 |
Data da última atualização: |
20/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
UEHARA, S. A.; WALTER, E. H. M.; CUNHA, D. M.; CALIXTO, F. A. A.; FURTADO, A. A. L.; TAKATA, R.; MESQUITA, E. DE F. M. DE. |
Afiliação: |
SILVIO AKIRA UEHARA, FIPERJ; EDUARDO HENRIQUE MIRANDA WALTER, CTAA; DANIELE MELLO CUNHA, UFF; FLÁVIA ALINE ANDRADE CALIXTO, FIPERJ; ANGELA APARECIDA LEMOS FURTADO, CTAA; RODRIGO TAKATA, FIPERJ; ELIANA DE FÁTIMA MARQUES DE MESQUITA, UFF. |
Título: |
Effects of salinity gradients on the skin and water microbial community and physiological responses of tilapia (Oreochromis niloticus) in the pre-slaughter. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Research, p. 1-10, 2021. |
Páginas: |
p. 1-10 |
ISSN: |
1365-2109 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
HAEMATOLOGICAL; MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION. |
Thesaurus NAL: |
Animal welfare; Slaughter. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00804naa a2200253 a 4500 001 2131746 005 2021-09-20 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1365-2109 100 1 $aUEHARA, S. A. 245 $aEffects of salinity gradients on the skin and water microbial community and physiological responses of tilapia (Oreochromis niloticus) in the pre-slaughter.$h[electronic resource] 260 $c2021 300 $ap. 1-10 650 $aAnimal welfare 650 $aSlaughter 653 $aHAEMATOLOGICAL 653 $aMICROBIOLOGICAL CONTAMINATION 700 1 $aWALTER, E. H. M. 700 1 $aCUNHA, D. M. 700 1 $aCALIXTO, F. A. A. 700 1 $aFURTADO, A. A. L. 700 1 $aTAKATA, R. 700 1 $aMESQUITA, E. DE F. M. DE 773 $tAquaculture Research, p. 1-10, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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