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Registros recuperados : 29 | |
16. | | SANTOS, B. A. C. dos; SILVA, M. A. A. P. da; MIELE, A.; FRANCO, M. R. B. Perfil sensorial de vinhos tinto varietal Cabernet Sauvignon produzidos em diferentes regiões do Brasil. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 10.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 11.; SEMINÁRIO FRANCO-BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 2., 2005, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2005. p. 342. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 29 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
05/01/2015 |
Data da última atualização: |
21/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
SAMPAIO, K. L.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, M. A. A. P. da SILVA. |
Afiliação: |
KARINA L. SAMPAIO, UNICAMP; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; MARIA APARECIDA A. P. DA SILVA, UNICAMP. |
Título: |
Comparison of techniques for the isolation of volatiles from cashew apple juice. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 95, p. 299-312, 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to compare the performance of the following techniques on the isolation of volatiles of importance for the aroma/flavor of fresh cashew apple juice: dynamic headspace analysis using PorapakQ® as trap, solvent extraction with and without further concentration of the isolate, and solid-phase microextraction (fiber DVB/CAR/PDMS). |
Palavras-Chave: |
Dynamic headspace analysis; Solid-phase microextraction; Solvent extraction; Suco de caju. |
Thesagro: |
Aroma; Caju. |
Thesaurus NAL: |
Gas chromatography; Mass spectrometry. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01096naa a2200241 a 4500 001 2004275 005 2016-03-21 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSAMPAIO, K. L. 245 $aComparison of techniques for the isolation of volatiles from cashew apple juice.$h[electronic resource] 260 $c2015 520 $aThe aim of this study was to compare the performance of the following techniques on the isolation of volatiles of importance for the aroma/flavor of fresh cashew apple juice: dynamic headspace analysis using PorapakQ® as trap, solvent extraction with and without further concentration of the isolate, and solid-phase microextraction (fiber DVB/CAR/PDMS). 650 $aGas chromatography 650 $aMass spectrometry 650 $aAroma 650 $aCaju 653 $aDynamic headspace analysis 653 $aSolid-phase microextraction 653 $aSolvent extraction 653 $aSuco de caju 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aSILVA, M. A. A. P. da SILVA 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture$gv. 95, p. 299-312, 2015.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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