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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
12/07/2013 |
Data da última atualização: |
01/09/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ASSIS, J. S. de; SILVA, R. P. da; SANTOS, A. C. dos. |
Afiliação: |
JOSTON SIMAO DE ASSIS, CPATSA. |
Título: |
Ripening and quality of hot water treated mango cv. Tommy Atkins after refrigerated transit period plus seven days under marketing conditions. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF, 2013. |
Páginas: |
p. 101. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The present study had the objective of evaluate the effect of hot water quarantine treatment on the postharvest maturation and quality of Tommy Atkins mango fruit after refrigerated eighteen days transit plus seven days at marketing temperature. |
Palavras-Chave: |
Água quente; Mango; Tratamento de quarentena. |
Thesagro: |
Manga; Mangifera Indica; Pós-colheita. |
Thesaurus Nal: |
Mangoes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131283/1/ID-50466.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
05/12/2016 |
Data da última atualização: |
23/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MONTEIRO, S. do N.; AMARAL JÚNIOR, J. M. do; SOUSA, M. A. P. de; CASTRO, V. C. G. de; CARMO, E. S. N. do; MORAIS, E. de; NAHUM, B. de S.; MARTORANO, L. G. |
Afiliação: |
SAMANTA DO NASCIMENTO MONTEIRO, GRADUANDA UFRA; JOÃO MARIA DO AMARAL JÚNIOR, DOUTORANDO UFPA/UFRA/EMBRAPA; MARCO ANTÔNIO PAULA DE SOUSA, DOUTORANDO UFRA/UFPA/EMBRAPA; VINÍCIUS COSTA GOMES DE CASTRO, MESTRANDO UFRA/UFPA/EMBRAPA; ELDER SANTANA NATIVIDADE DO CARMO, GRADUANDO UFRA; EZIQUIEL DE MORAIS, DOUTORANDO UFRA/UFPA/EMBRAPA; BENJAMIM DE SOUZA NAHUM, CPATU; LUCIETA GUERREIRO MARTORANO, CPATU. |
Título: |
Infrared thermography in the assessment of thermal comfort of confined water Buffaloes in the Amazon Biome. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. |
Páginas: |
p. 290-294. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to assess thermal responses in water buffaloes using infrared thermography associated with environmental variables and thermal comfort indices |
Palavras-Chave: |
Bubalino; Conforto térmico. |
Thesagro: |
Búfalo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/151240/1/p294-298.pdf
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Marc: |
LEADER 00985nam a2200241 a 4500 001 2057953 005 2022-05-23 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMONTEIRO, S. do N. 245 $aInfrared thermography in the assessment of thermal comfort of confined water Buffaloes in the Amazon Biome.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa$c2016 300 $ap. 290-294. 520 $aThis study aimed to assess thermal responses in water buffaloes using infrared thermography associated with environmental variables and thermal comfort indices 650 $aBúfalo 653 $aBubalino 653 $aConforto térmico 700 1 $aAMARAL JÚNIOR, J. M. do 700 1 $aSOUSA, M. A. P. de 700 1 $aCASTRO, V. C. G. de 700 1 $aCARMO, E. S. N. do 700 1 $aMORAIS, E. de 700 1 $aNAHUM, B. de S. 700 1 $aMARTORANO, L. G.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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