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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
18/09/1998 |
Data da última atualização: |
25/10/2018 |
Autoria: |
EURIDES, D.; MAZZANTI, A.; SILVA, L. A. F. da; FIORAVANTI, M. C. S.; TRONCOSO NETO, N. S.; HARDI, G. G.; NEVES, T. C. |
Título: |
Preparo de rufioes caprinos por aderencia da curvatura caudal da flexura sigmoide do penis com as fascias dos musculos semimembranaceos. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Brasileira de Medicina Veterinaria, v. 20, n. 3, p. 103-111, 1998. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Resumo: Utilizaram-se 12 caprinos, machos, sem raca definida, com idades de 7 a 10 meses, para preparo de rufioes por aderencia da tunica albuginea das faces laterais da curvatura caudal da flexura sigmoide de penis com as fascias mediais dos musculos semimembranaceos, com tres pontos simples, separados, de fio de algodao. Decorridos 30 dias da intervencao cirurgica, os rufioes foram testados em presenca de femeas em cio, apresentando boa libido e total incapacidade de exposicao do penis. O metodo descrito pode ser utilizado com eficiencia no preparo de rufioes caprinos. |
Palavras-Chave: |
Goat; Teaser. |
Thesagro: |
Caprino; Cirurgia; Rufião. |
Thesaurus Nal: |
surgery. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
03/03/2020 |
Data da última atualização: |
05/03/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATTOS, M. L. T.; MARTINS, J. F. da S.; FRAGOSO, D. de B.; NOLDIN, J. A. |
Afiliação: |
MARIA LAURA TURINO MATTOS, CPACT; JOSE FRANCISCO DA SILVA MARTINS, CPACT; DANIEL DE BRITO FRAGOSO, CNPAF; J. A. NOLDIN, EPAGRI. |
Título: |
Brazil certificate - rice export value added. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL TEMPERATE RICE CONFERENCE, 7., 2020, Pelotas. Science & Innovation: feeding a world of 10 billion people: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
p. 232-233. |
ISBN: |
978-65-00-00331-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The rice produced in Rio Grande do Sul (RS) has quantity (productivity + technologie) that contributes to food security, quality (organoleptide + food safety + varietal identification) that contributes to value addition and positive image and meets safety, requirements environmental (environmental licensing + rural land register) that contribute to the preservation of the Pampa Biome. All these positive aspects are the basis for an official certification of the Brazilian government whose identification label is Brazil Certificate: Quality Agriculture. The rice industry in RS also has technology to focus the concept of quality with consumers and associate positive image, enabling innovation for a market that requires traceability and certification. The challenges faced by Brazilian rice exporters include overcoming phytosanitary and environmental barriers, consolidating sales to newly conquered markets and ensuring customer loyalty. In this context, an internationally recognized certification, such as the Brazil Certified: Quality Agriculture, which has National Institute of Metrology, Quality and Technology as the certifying agency provides confidence to the markets and, consequently, transparency for consumers. |
Thesagro: |
Arroz; Economia da Produção; Exportação; Oryza Sativa; Segurança Alimentar. |
Thesaurus NAL: |
Exports; Food security; Rice; Sustainable agriculture. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/211512/1/CNPAF-2020-itrc-p232.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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