|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
17/10/2018 |
Data da última atualização: |
11/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CARVALHO, A. D. F. de; SILVA, G. O. da. |
Afiliação: |
AGNALDO D FERREIRA DE CARVALHO, CNPH; GIOVANI OLEGARIO DA SILVA, CNPH. |
Título: |
Comparison of analyses types in carrot experiment: square lattice versus randomized blocks design. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, v. 36, n. 2, p. 217-222, Apr./June 2018. |
DOI: |
10.1590/S0102-053620180212 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate the efficiency of lattice design by three different statistical methodologies to verify the efficiency of this design in carrot experiment. |
Thesagro: |
Cenoura; Daucus Carota; Hibrido. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184548/1/1806-9991-hb-36-02-217.pdf
|
Marc: |
LEADER 00759naa a2200181 a 4500 001 2097657 005 2018-12-11 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1590/S0102-053620180212$2DOI 100 1 $aCARVALHO, A. D. F. de 245 $aComparison of analyses types in carrot experiment$bsquare lattice versus randomized blocks design.$h[electronic resource] 260 $c2018 520 $aThe objective of this study was to evaluate the efficiency of lattice design by three different statistical methodologies to verify the efficiency of this design in carrot experiment. 650 $aCenoura 650 $aDaucus Carota 650 $aHibrido 700 1 $aSILVA, G. O. da 773 $tHorticultura Brasileira$gv. 36, n. 2, p. 217-222, Apr./June 2018.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
23/02/2017 |
Data da última atualização: |
17/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MALTA, M. R.; ALCÂNTARA, E. N.; ROSA, S. D. V. F. da; LISKA, G. R.; FASSIO, L. de O.; LIMA, P. M. |
Afiliação: |
MRCELO RIBEIRO MALTA, EPAMIG; ELIFAS NUNES ALCÂNTARA, EPAMIG; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; GILBERTO RODRIGUES LISKA, UFLA; LARISSA DE OLIVEIRA FASSIO, UFLA; PRISCILLA MAGALHÃES LIMA, UFLA. |
Título: |
Chemical composition and quality of coffee stored under different forms of processing and drying. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 26., 2016, Kunming,Yunnan, China. Proceedings... ASIC - Association for Science and Information on Coffee, 2016. p. 223. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Cafe; Coffea Arábica; Composição química; Secagem. |
Thesaurus NAL: |
Chemical composition. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156594/1/Chemical-compositions-and-quality-of-coffee.pdf
|
Marc: |
LEADER 00792nam a2200217 a 4500 001 2065453 005 2017-03-17 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMALTA, M. R. 245 $aChemical composition and quality of coffee stored under different forms of processing and drying.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 26., 2016, Kunming,Yunnan, China. Proceedings... ASIC - Association for Science and Information on Coffee, 2016. p. 223.$c2016 650 $aChemical composition 650 $aCafe 650 $aCoffea Arábica 650 $aComposição química 650 $aSecagem 700 1 $aALCÂNTARA, E. N. 700 1 $aROSA, S. D. V. F. da 700 1 $aLISKA, G. R. 700 1 $aFASSIO, L. de O. 700 1 $aLIMA, P. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|