Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
06/07/2009 |
Data da última atualização: |
14/05/2018 |
Autoria: |
MATSUGUMA, L. S.; LACERDA, L. G.; SCHNITZLER, E.; CARVALHO FILHO, M. A. da S.; FRANCO, C. M. L.; DEMIATE, I. M. |
Título: |
Characterization of native and oxidized starches of two varieties of peruvian carrot (Arracacia xanthorriza, B.) from two production areas of Paraná State, Brazil. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 52, n. 3, p. 701-713, May/June, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Arracacha; Arracacia xanthorriza; Batata baroa; Brasil; Cultivar Amarela de Carandaí; Cultivar Senador Amaral; Mandioquinha-salsa; Oxidizing; Paraná; Peruvian carrot; Processing. |
Thesagro: |
Amido; Análise Química; Farelo; Farinha; Oxidação; Processamento. |
Thesaurus Nal: |
Brazil; chemical analysis; starch; varieties. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01252naa a2200421 a 4500 001 1766104 005 2018-05-14 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMATSUGUMA, L. S. 245 $aCharacterization of native and oxidized starches of two varieties of peruvian carrot (Arracacia xanthorriza, B.) from two production areas of Paraná State, Brazil. 260 $c2009 650 $aBrazil 650 $achemical analysis 650 $astarch 650 $avarieties 650 $aAmido 650 $aAnálise Química 650 $aFarelo 650 $aFarinha 650 $aOxidação 650 $aProcessamento 653 $aArracacha 653 $aArracacia xanthorriza 653 $aBatata baroa 653 $aBrasil 653 $aCultivar Amarela de Carandaí 653 $aCultivar Senador Amaral 653 $aMandioquinha-salsa 653 $aOxidizing 653 $aParaná 653 $aPeruvian carrot 653 $aProcessing 700 1 $aLACERDA, L. G. 700 1 $aSCHNITZLER, E. 700 1 $aCARVALHO FILHO, M. A. da S. 700 1 $aFRANCO, C. M. L. 700 1 $aDEMIATE, I. M. 773 $tBrazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba$gv. 52, n. 3, p. 701-713, May/June, 2009.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|