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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
18/08/2009 |
Data da última atualização: |
18/08/2009 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; SLONGO, A. P.; CAMARGO, L. M. A. Q.; ARAGÃO, G. M. F. |
Afiliação: |
Rosires Deliza, CTAA; Amauri Rosenthal, CTAA; Adriana Paula Slongo, UFSC; Lourdes M. A. Q. Camargo, FAPERJ; Gláucia M. F. Aragão, UFSC. |
Título: |
Efeito da alta pressão hidrostática na cor de presunto fatiado embalado a vácuo. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2006. |
Páginas: |
4 p. |
Série: |
(Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 104). |
ISSN: |
0103-5231 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Alta pressão hidrostática; Presunto fatiado. |
Thesagro: |
Embalagem a Vácuo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CTAA-2009-09/9982/1/ct104-2006.pdf
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Marc: |
LEADER 00694nam a2200217 a 4500 001 1417041 005 2009-08-18 008 2006 bl uuuu u0uu1 u #d 022 $a0103-5231 100 1 $aDELIZA, R. 245 $aEfeito da alta pressão hidrostática na cor de presunto fatiado embalado a vácuo. 260 $aRio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos$c2006 300 $a4 p. 490 $a(Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 104). 650 $aEmbalagem a Vácuo 653 $aAlta pressão hidrostática 653 $aPresunto fatiado 700 1 $aROSENTHAL, A. 700 1 $aSLONGO, A. P. 700 1 $aCAMARGO, L. M. A. Q. 700 1 $aARAGÃO, G. M. F.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/02/2016 |
Data da última atualização: |
15/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; ARAÚJO, C. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO TUAO GAVA, CPATSA; ANA PAULA CARVALHO DE CASTRO, Mestranda UNEB; CARLIANA ARAÚJO, Mestranda UNEB. |
Título: |
Tolerance of yeasts biocontrol agents to temperature, UV radiation and osmotic stress. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST PATHOLOGY: USING SCIENCE TO INCREASE FOOD AVAILABILITY, 3., 2015, Bari. Programme & abstracts... Bari: Universitá Degli Studidi Bari Aldo Moro, 2015. |
Páginas: |
p. 103. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Biocontrol became an alternative to control of postharvest decay of table grape, however due to the minimal handling in the packing-house its application is limited to field. Therefore, considering the semi-arid climate of the region of the São Francisco River Valley (Brazil), tolerance to climate must be included in the selection process of biocontrol agents. In this work the yeast isolates L7K and L10, which were previously selected for control of postharvest decay of grapes, were evaluated for their natural tolerance to UV-B light, temperature and low water availability. |
Palavras-Chave: |
Biocontrole; Levedura; Uva de mesa. |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença; Pós-colheita; Uva. |
Thesaurus NAL: |
Grapes; Vitis. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/140265/1/Gava-2.pdf
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Marc: |
LEADER 01410nam a2200253 a 4500 001 2038911 005 2024-02-15 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGAVA, C. A. T. 245 $aTolerance of yeasts biocontrol agents to temperature, UV radiation and osmotic stress.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST PATHOLOGY: USING SCIENCE TO INCREASE FOOD AVAILABILITY, 3., 2015, Bari. Programme & abstracts... Bari: Universitá Degli Studidi Bari Aldo Moro$c2015 300 $ap. 103. 520 $aBiocontrol became an alternative to control of postharvest decay of table grape, however due to the minimal handling in the packing-house its application is limited to field. Therefore, considering the semi-arid climate of the region of the São Francisco River Valley (Brazil), tolerance to climate must be included in the selection process of biocontrol agents. In this work the yeast isolates L7K and L10, which were previously selected for control of postharvest decay of grapes, were evaluated for their natural tolerance to UV-B light, temperature and low water availability. 650 $aGrapes 650 $aVitis 650 $aControle biológico 650 $aDoença 650 $aPós-colheita 650 $aUva 653 $aBiocontrole 653 $aLevedura 653 $aUva de mesa 700 1 $aCASTRO, A. P. C. de 700 1 $aARAÚJO, C.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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