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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
14/10/2015 |
Data da última atualização: |
19/04/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, A. de S.; PESSOA, M. C. P. Y.; SILVA, C. M. M. S. |
Afiliação: |
ADERALDO DE SOUZA SILVA, CNPMA; MARIA CONCEICAO PERES YOUNG PESSOA, CNPMA; CÉLIA M. M. de S. SILVA, CNPMA. |
Título: |
Produção integrada de produtos agrícolas: ainda uma incógnita no contexto brasileiro. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Científica Rural, v. 5, n. 2, p. 192-193, 2000. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Produtos agrícolas. |
Thesagro: |
Produção Integrada. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131024/1/2000SP002.PDF
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Marc: |
LEADER 00521naa a2200157 a 4500 001 2026322 005 2023-04-19 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, A. de S. 245 $aProdução integrada de produtos agrícolas$bainda uma incógnita no contexto brasileiro.$h[electronic resource] 260 $c2000 650 $aProdução Integrada 653 $aProdutos agrícolas 700 1 $aPESSOA, M. C. P. Y. 700 1 $aSILVA, C. M. M. S. 773 $tRevista Científica Rural$gv. 5, n. 2, p. 192-193, 2000.
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
02/12/2011 |
Data da última atualização: |
15/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, V. de S.; OLIVEIRA, J. B. de; ARAÚJO, A. J. de B.; SILVA, G. G.; NASCIMENTO, R. L.; FARIAS, T. F.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, D. J.; BASSOI, L. H.; PEREIRA, G. E. |
Afiliação: |
VANESSA DE SOUZA OLIVEIRA, CPATSA; JULIANE BARRETO DE OLIVEIRA, CPATSA; ANA JÚLIA DE BRITO ARAÚJO, CPATSA; GILDEILZA GOMES SILVA, CPATSA; RUSSAIKA LIRIO NASCIMENTO, CPATSA; THIAGO FELIPE FARIAS, CPATSA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; DAVI JOSE SILVA, CPATSA; LUIS HENRIQUE BASSOI, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA. |
Título: |
Influence of nitrogen ferti-irrigation on Syrah wine composition from Northeast Brazil. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket, 2011. |
Páginas: |
p. 38. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
In Brazil, the tropical vitiviniculture is located in the Sub-Middle São Francisco River Valley, between the 8-90S latitudes, in a tropical semi-arid climate region. The annual average temperature is 26°C, with high levels of solar radiation and water availability for irrigation. Thus, nitrogen is generally applied by irrigation. However, nitrogen fertirrigation strategies still need to be studied, as well as, their influences in the tropical wine quality. In this way, the purpose of this study was to evaluate the physical-chernical characteristics of Syrah wines from vines irrigated with different strategies of nitrogen fertirrigation. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Clima tropical semiárido; Região Nordeste; Syrah; Vale do São Francisco; Vinho tropical; Wine. |
Thesagro: |
Análise química; Composição Química; Irrigação; Uva; Vinho; Viticultura. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75367/1/Aline4.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/908243/1/ID13493.pdf
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Marc: |
LEADER 01867nam a2200409 a 4500 001 1945931 005 2020-06-15 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aOLIVEIRA, V. de S. 245 $aInfluence of nitrogen ferti-irrigation on Syrah wine composition from Northeast Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket$c2011 300 $ap. 38. 500 $aResumo. 520 $aIn Brazil, the tropical vitiviniculture is located in the Sub-Middle São Francisco River Valley, between the 8-90S latitudes, in a tropical semi-arid climate region. The annual average temperature is 26°C, with high levels of solar radiation and water availability for irrigation. Thus, nitrogen is generally applied by irrigation. However, nitrogen fertirrigation strategies still need to be studied, as well as, their influences in the tropical wine quality. In this way, the purpose of this study was to evaluate the physical-chernical characteristics of Syrah wines from vines irrigated with different strategies of nitrogen fertirrigation. 650 $aGrapes 650 $aAnálise química 650 $aComposição Química 650 $aIrrigação 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aViticultura 653 $aBrasil 653 $aClima tropical semiárido 653 $aRegião Nordeste 653 $aSyrah 653 $aVale do São Francisco 653 $aVinho tropical 653 $aWine 700 1 $aOLIVEIRA, J. B. de 700 1 $aARAÚJO, A. J. de B. 700 1 $aSILVA, G. G. 700 1 $aNASCIMENTO, R. L. 700 1 $aFARIAS, T. F. 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aSILVA, D. J. 700 1 $aBASSOI, L. H. 700 1 $aPEREIRA, G. E.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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