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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
06/02/2017 |
Data da última atualização: |
10/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NOGUEIRA, M. A. |
Afiliação: |
MARCO ANTONIO NOGUEIRA, CNPSO. |
Título: |
The challenge of the global climatic changes: screening for bnf under water restriction. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO LATINOAMERICANA DE RIZOBIOLOGIA - RELAR, 27., 2016, Londrina. Fortalecendo as parcerias Sul-Sul: anais. Curitiba: SBCS-NEPAR, 2016. p. 84. Editores: Mariangela Hungria, Douglas Fabiano Gomes, Arnaldo Colozzi Filho. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Global climate change. |
Thesagro: |
Clima; Mudança Climática. |
Thesaurus Nal: |
Soil water deficit. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
LEADER 00663nam a2200145 a 4500 001 2062804 005 2017-04-10 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNOGUEIRA, M. A. 245 $aThe challenge of the global climatic changes$bscreening for bnf under water restriction.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO LATINOAMERICANA DE RIZOBIOLOGIA - RELAR, 27., 2016, Londrina. Fortalecendo as parcerias Sul-Sul: anais. Curitiba: SBCS-NEPAR, 2016. p. 84. Editores: Mariangela Hungria, Douglas Fabiano Gomes, Arnaldo Colozzi Filho.$c2016 650 $aSoil water deficit 650 $aClima 650 $aMudança Climática 653 $aGlobal climate change
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
24/10/2019 |
Data da última atualização: |
28/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
AZEVEDO, P. O. L. de; AMARAL, P. N. C. do; CARPEJANI, G. C.; JUNGES, L.; SANTOS, S. A. |
Afiliação: |
PEDRO OTAVIO LOPES DE AZEVEDO, UEMS; PEDRO NELSON CESAR DO AMARAL, UEMS; GRAZIELA CÁCERES CARPEJANI, UEMS; LUCIANA JUNGES, UEMS; SANDRA APARECIDA SANTOS, CPAP. |
Título: |
Produção de silagem com a utilização de recursos forrageiros nativos. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 29., 2019, Uberaba. Tecnologias que alimentam o mundo: anais eletrônicos. Uberaba: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2019. |
Páginas: |
Não paginado. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Zootec 2019. |
Conteúdo: |
Regions such as the Pantanal are still lacking technologies that optimize the use of native forage resources. With the objective of evaluating two forage resources of the region, capybara grass and bocaiuva in silage production, this study evaluated the fermentation parameters and the bromatological composition of the silage of capybara grass additive with increasing levels of flour of bocaiuva. The experimental design was completely randomized, with five treatments: 0, 3, 6, 9 and 12% inclusion of bocaiuva flour and four replications. The material was chopped, mixed and compacted in experimental silos, stored for 50 days. The addition of bocaiuva flour in capybara silage increased the dry matter content and the fermentative characteristics of the silages (pH and N-NH3). Thus, the flour of bocaiuva can be used as an additive, as it provides improvement in the fermentation parameters and in the qualitative characteristics of the silages. Under the conditions of this study, the addition of 3% of bocaiuva flour in the silage of capybara grass was sufficient for better nutritional quality of the silage. |
Thesagro: |
Bocaiúva; Planta Forrageira; Silagem. |
Thesaurus NAL: |
Acrocomia; Forage grasses; Silage. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203667/1/Producao-Silagem-2019.pdf
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Marc: |
LEADER 01934nam a2200253 a 4500 001 2113469 005 2019-10-28 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aAZEVEDO, P. O. L. de 245 $aProdução de silagem com a utilização de recursos forrageiros nativos.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 29., 2019, Uberaba. Tecnologias que alimentam o mundo: anais eletrônicos. Uberaba: Sociedade Brasileira de Zootecnia$c2019 300 $aNão paginado. 500 $aZootec 2019. 520 $aRegions such as the Pantanal are still lacking technologies that optimize the use of native forage resources. With the objective of evaluating two forage resources of the region, capybara grass and bocaiuva in silage production, this study evaluated the fermentation parameters and the bromatological composition of the silage of capybara grass additive with increasing levels of flour of bocaiuva. The experimental design was completely randomized, with five treatments: 0, 3, 6, 9 and 12% inclusion of bocaiuva flour and four replications. The material was chopped, mixed and compacted in experimental silos, stored for 50 days. The addition of bocaiuva flour in capybara silage increased the dry matter content and the fermentative characteristics of the silages (pH and N-NH3). Thus, the flour of bocaiuva can be used as an additive, as it provides improvement in the fermentation parameters and in the qualitative characteristics of the silages. Under the conditions of this study, the addition of 3% of bocaiuva flour in the silage of capybara grass was sufficient for better nutritional quality of the silage. 650 $aAcrocomia 650 $aForage grasses 650 $aSilage 650 $aBocaiúva 650 $aPlanta Forrageira 650 $aSilagem 700 1 $aAMARAL, P. N. C. do 700 1 $aCARPEJANI, G. C. 700 1 $aJUNGES, L. 700 1 $aSANTOS, S. A.
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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