Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
05/07/2018 |
Data da última atualização: |
22/12/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATTIETTO, R. de A.; MATTA, V. M. da. |
Afiliação: |
RAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA. |
Título: |
Statistical evaluation of camu-camu pulp pasteurization using a composed rotational experimental plan. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings... Athens: National Technical University of Athens, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Camu-camu; Desenho experimental. |
Thesagro: |
Microbiologia; Myrciaria Dubia; Polpa; Tratamento Térmico. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54268/1/2011-106.pdf
|
Marc: |
LEADER 00717nam a2200181 a 4500 001 2093056 005 2021-12-22 008 2011 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aMATTIETTO, R. de A. 245 $aStatistical evaluation of camu-camu pulp pasteurization using a composed rotational experimental plan.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings... Athens: National Technical University of Athens$c2011 650 $aMicrobiologia 650 $aMyrciaria Dubia 650 $aPolpa 650 $aTratamento Térmico 653 $aCamu-camu 653 $aDesenho experimental 700 1 $aMATTA, V. M. da
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |