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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
15/03/2017 |
Data da última atualização: |
15/03/2017 |
Autoria: |
POPPING, B.; DIAZ-AMIGO, C.; HOENICKE, K. (ed.). |
Afiliação: |
Bert Popping; Carmen Diaz-Amigo; Katrin Hoenicke. |
Título: |
Molecular biological and immunological techniques and applications for food chemists. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
New Jersey: John Wiley & Sons, Inc, 2010. |
ISBN: |
978-0-470-006809-0 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Contents:
Part 1a - Moelcular Biological Methods: Techniques explained: 1- Molecular biology laboratory layout; 2 - polymerase chain reaaction; 3 - Quantitative real-time PCR; 4 - Polymerase chain reaction-restriction fragment length polymorphism analysis; 5- Single-Stranded conformation polymorphism analysis; 6- sequencing
Pasrt 1b - Molecular Biologiacal Methods: applications; 7- meat; 8- Genetically modified organisms; 9 - Detection of food Allergens; 10. Offal; 11- Aquatic Food
Part IIa - Immunological Methods: Thecniques explained: 12-Antibody-based detection methods: from theory to practice;
Part IIb - Immunological Methods: Applications: 13 - Animal specification in speciation; 14 - International Regulatory Environment for food Allergen Labeling; 15- Japanese Regulations and Buckwheat Allergen Detection; 16 - Egg allergen detection; 17 - Soy Allergen detection; 18 - Milk allergen Detection; 19 Gluten detection; 20- Nut Allergen Detection; 21- Fish allergen Detection; 22. Lupin Allergen Detection; 23- Mustard Allergen Detection; 24 - Celery Allergen Detection. |
Palavras-Chave: |
Food-analysis; Immunoassay. |
Thesaurus Nal: |
molecular biology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Registros recuperados : 16 | |
2. | | TETZNER, T. A. D.; SARAIVA, N. Z.; PERECIN, F.; FERREIRA, C. R.; MÉO, S. C.; OLIVEIRA, C. S.; MELO, D. S.; MONTEIRO, F. M.; VANTINI, R.; GARCIA, J. M. Avaliação da influência da ovalbumina (OVA) como suplemento protéico durante a etapa de fecundação in vitro de oócitos bovinos. Acta Scientiae Veterinariae, v. 35, supl. 3, p. s1181, 2007; In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE TECNOLOGIA DE EMBRIÕES, 21., 2007, Salvador. Anais... Salvador: UFRGS, 2007.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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4. | | VIEIRA, J. V.; PESSOA, H. B. S. V.; MAKISHIMA, N. (org.). A cultura da cenoura. Brasilia: EMBRAPA-SCT, 1999. 80p. (EMBRAPA-SCT. Colecao Plantar, 43). Autores: Antonio Francisco de Souza, Carlos Alberto Lopes, Felix Humberto Franca, Francisco J.B. Reifschneider, Homero B.S.V. Pessoa, Jairo Vidal Vieira, Joao Maria Charchar, Manoel V. de Mesquita Filho, Nozomu Makishima, Ruy Rezende...Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças; Embrapa Unidades Centrais. |
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7. | | MARAL, B. B.; TORRES, F. Z. V.; BARBOSA, M. C.; WEIS, G. M.; ANGELO, T. M. Época de revoada e altura de voo de percevejo castanho em sistemas de integração Lavoura-Pecuária-Floresta. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 27; CONGRESSO LATIONO-AMERICANO DE ENTOMOLOGIA, 10, 2018, Gramado. Ciência a serviço da saúde, agricultura e ambiente: anais. Santo Antônio do Descoberto - GO: Sociedade Entomológica do Brasil (SEB); Santa Maria: Universidade Federal de Santa Maria, 2018. p. 625Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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10. | | BITAR, M.; DRUMMOND, M. G.; COSTA, M. G. S.; LOBO, F. P.; CALZAVARA-SILVA, C. E.; BISCH, P. M.; MACHADO, C. R.; MACEDO, A. M.; PIERCE, R. J.; FRANCO, G. R. Modeling the zing finger protein SmZF1 from Schistosoma mansoni: Insights into DNA binding and gene regulation. Journal of Molecular Graphics and Modelling, New York, v. 39, p. 29-38, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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Registros recuperados : 16 | |
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