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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
14/10/2015 |
Data da última atualização: |
25/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NHAM, N. T.; FREITAS, S. T. de; MACNISH, A. J.; CARR, K. M.; KIETIKUL, T.; GUILATCO, A. J.; JIANG, C.-Z.; ZAKHAROV, F.; MITCHAM, E. J. |
Afiliação: |
NGOC T. NHAM1; SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA; ANDREW J. MACNISH; KEVIN M. CARR; TRISHA KIETIKUL; ANGELO J. GUILATCO; CAI-ZHONG JIANG; FLORENCE ZAKHAROV; ELIZABETH J. MITCHAM. |
Título: |
A transcriptome approach towards understanding the development of ripening capacity in Bartlett pears (Pyrus communis L.). |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
BMC Genomics, v. 16, p. 1-20, 2015 |
DOI: |
10.1186/s12864-015-1939-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The capacity of European pear fruit (Pyrus communis L.) to ripen after harvest develops during the final stages of growth on the tree. The objective of this study was to characterize changes in Bartlett pear fruit physico-chemical properties and transcription profiles during fruit maturation leading to attainment of ripening capacity. |
Palavras-Chave: |
Amadurecimento; Auxin; Pear; Propriedades físico-químicas. |
Thesagro: |
Maturação; Pêra; Pos-colheita; Pyrus Communis. |
Thesaurus Nal: |
Ethylene. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131058/1/Sergio-2.pdf
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Marc: |
LEADER 01283naa a2200337 a 4500 001 2026361 005 2017-04-25 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1186/s12864-015-1939-9$2DOI 100 1 $aNHAM, N. T. 245 $aA transcriptome approach towards understanding the development of ripening capacity in Bartlett pears (Pyrus communis L.).$h[electronic resource] 260 $c2015 520 $aThe capacity of European pear fruit (Pyrus communis L.) to ripen after harvest develops during the final stages of growth on the tree. The objective of this study was to characterize changes in Bartlett pear fruit physico-chemical properties and transcription profiles during fruit maturation leading to attainment of ripening capacity. 650 $aEthylene 650 $aMaturação 650 $aPêra 650 $aPos-colheita 650 $aPyrus Communis 653 $aAmadurecimento 653 $aAuxin 653 $aPear 653 $aPropriedades físico-químicas 700 1 $aFREITAS, S. T. de 700 1 $aMACNISH, A. J. 700 1 $aCARR, K. M. 700 1 $aKIETIKUL, T. 700 1 $aGUILATCO, A. J. 700 1 $aJIANG, C.-Z. 700 1 $aZAKHAROV, F. 700 1 $aMITCHAM, E. J. 773 $tBMC Genomics$gv. 16, p. 1-20, 2015
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Tipo/Formato |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | NHAM, N. T.; FREITAS, S. T. de; MACNISH, A. J.; CARR, K. M.; KIETIKUL, T.; GUILATCO, A. J.; JIANG, C.-Z.; ZAKHAROV, F.; MITCHAM, E. J. A transcriptome approach towards understanding the development of ripening capacity in Bartlett pears (Pyrus communis L.). BMC Genomics, v. 16, p. 1-20, 2015Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 1 | |
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