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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
10/01/2012 |
Data da última atualização: |
10/01/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CESAR, M. N. Z.; GUERRA, J. G. M.; RIBEIRO, R. de L. D.; CABALLERO, S. S. U.; PADOVAN, M. P. |
Afiliação: |
MARCIUS NEI ZANIN CESAR, AGRAER; JOSE GUILHERME MARINHO GUERRA, CNPAB; RAUL DE LUCENA DUARTE, UFRRJ; SEGUNDO SACRAMENTO U CABALLERO, CNPAB; MILTON PARRON PADOVAN, CPAO. |
Título: |
Performance de adubos verdes cultivados em duas épocas do ano no Cerrado do Mato Grosso do Sul. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Brasileira de Agroecologia, v. 6, n. 2, p. 259-169, 2011. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Agroecological; Dry mass; Massa seca. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/51980/1/Padovan-Performance.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
21/12/2016 |
Data da última atualização: |
14/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BIASOTO, A. C. T.; LAGO, L. O.; NICOLLI, K. P.; CAMARÃO, E. B.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. |
Afiliação: |
ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; LAURA OLIVEIRA LAGO; KARINE PRIMIERI NICOLLI; ELINA BASTOS CARAMÃO; CLAUDIA ALCARAZ ZINI; JULIANE ELISA WELKE. |
Título: |
Characterization of risk exposure to carbonyl and furan compounds through wine consumption. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to: (i) quantify acetaldehyde, formaldehyde, ethyl carbamate, furan, furfural and acrolein in wine using headspace-solid phase microextraction (HS-SPME) and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled to time-of-flight mass spectrometric detection (GC×GC/TOFMS) and (ii) characterize the risk of exposure to these toxic compounds through wine consumption. |
Palavras-Chave: |
Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Aroma; Consumo; Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152133/1/Artigo-18.pdf
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Marc: |
LEADER 01287nam a2200265 a 4500 001 2059038 005 2017-02-14 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBIASOTO, A. C. T. 245 $aCharacterization of risk exposure to carbonyl and furan compounds through wine consumption. 260 $aIn: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine$c2016 300 $c1 Pen drive. 520 $aThe objective of this study was to: (i) quantify acetaldehyde, formaldehyde, ethyl carbamate, furan, furfural and acrolein in wine using headspace-solid phase microextraction (HS-SPME) and comprehensive two-dimensional gas chromatography coupled to time-of-flight mass spectrometric detection (GC×GC/TOFMS) and (ii) characterize the risk of exposure to these toxic compounds through wine consumption. 650 $aGrapes 650 $aAroma 650 $aConsumo 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aVitivinicultura 700 1 $aLAGO, L. O. 700 1 $aNICOLLI, K. P. 700 1 $aCAMARÃO, E. B. 700 1 $aZINI, C. A. 700 1 $aWELKE, J. E.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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