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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
17/09/1999 |
Data da última atualização: |
17/09/1999 |
Autoria: |
NAYER, T. V. R.; MOHANKUMAR, B.; PILLAI, N. G. |
Afiliação: |
Central Tuber Crops Research Institute, Trivandrum 695 017, India. |
Título: |
Pattern of dry matter accumulation and nutrient uptake in cassava under rainfed and irrigated conditions |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
J. Root Crops, v.12, n.2, p.67-75, 1986 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Pattern of dry matter accumulation and nutrient uptake in three varieties of cassava viz. Sree Sahya, Sree visakham and M-4 as affected by different levels of nutrient supply under rainfed and irrigated conditions were studied in field experiments conducted at Central Tuber Crops Research Institute, Trivandrum, India, during 1981-82 and 1982-83. Supplementary irrigation provided to cassava during dry spells, promoted total biomass production, accumulation of dry matter in the storage roots and uptake of nitrogen, phosporus and potassium. Among the varieties, the hybrid Sree Visakhan was capable of diverting higher dry matter for storage root production when compared to the other two varieties under irrigated conditions. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Registro |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
07/11/2017 |
Data da última atualização: |
07/11/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CHEMP, K. R.; SALGADO, E. A.; OLIVEIRA, B. S.; JORGE SCHAFHAUSER JUNIOR; MACHADO, F. S.; PEREIRA, L. G. R.; NEVES, A. L. A.; CAMPOS, M. M.; MORENZ, M. J. F.; TOMICH, T. R. |
Afiliação: |
Kívia Real Chemp, UNIPAC; Emiliano Araújo Salgado, IF Sudeste; Brena Santos Oliveira, UESC, ILHEUS; JORGE SCHAFHAUSER JUNIOR, CPACT; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; ANDRE LUIS ALVES NEVES, CNPGL; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; MIRTON JOSE FROTA MORENZ, CNPGL; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CNPGL. |
Título: |
Tabelas de composição química e bromatológica de alimentos regionais para gado de leite no Estado do Rio Grande do Sul. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 20. 2017, 4 p. Anais... Juiz de Fora/MG. Embrapa Gado de Leite. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Banco de dados. |
Thesagro: |
Digestibilidade; Valor Nutritivo. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00847naa a2200253 a 4500 001 2079080 005 2017-11-07 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCHEMP, K. R. 245 $aTabelas de composição química e bromatológica de alimentos regionais para gado de leite no Estado do Rio Grande do Sul. 260 $c2017 650 $aDigestibilidade 650 $aValor Nutritivo 653 $aBanco de dados 700 1 $aSALGADO, E. A. 700 1 $aOLIVEIRA, B. S. 700 1 $aJORGE SCHAFHAUSER JUNIOR 700 1 $aMACHADO, F. S. 700 1 $aPEREIRA, L. G. R. 700 1 $aNEVES, A. L. A. 700 1 $aCAMPOS, M. M. 700 1 $aMORENZ, M. J. F. 700 1 $aTOMICH, T. R. 773 $tIn: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 20. 2017, 4 p. Anais... Juiz de Fora/MG. Embrapa Gado de Leite.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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