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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
24/02/2023 |
Data da última atualização: |
24/02/2023 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MORAES, A. DA C. L.; SFORÇA, D. A.; MANCINI, M. C.; VIGNA, B. B. Z.; SOUZA, A. P. DE. |
Afiliação: |
ALINE DA COSTA LIMA MORAES, University of Campinas; DANILO AUGUSTO SFORÇA, University of Campinas; MELINA CRISTINA MANCINI, University of Campinas; BIANCA BACCILI ZANOTTO VIGNA, CPPSE; ANETE PEREIRA DE SOUZA, University of Campinas. |
Título: |
Polyploid SNP genotyping using the MassARRAY System. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
In: SHAVRUKOV, Y. Plant genotyping: methods and protocols. New Yourk: Humana Press, 2023. |
Páginas: |
p. 93-113. |
DOI: |
10.1007/978-1-0716-3024-2_7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Molecular marker discovery and genotyping are major challenges in polyploid breeding programs incorporating molecular biology tools. In this context, this work describes a method for single nucleotide polymorphism (SNP) genotyping in polyploid crops using matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI) time-of-flight (TOF) mass spectrometry, the MassARRAY System. |
Palavras-Chave: |
Allele dosage; MassARRAY; Single nucleotide polymorphism (SNP). |
Thesaurus Nal: |
Genotyping; Polyploidy. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01128naa a2200253 a 4500 001 2151947 005 2023-02-24 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/978-1-0716-3024-2_7$2DOI 100 1 $aMORAES, A. DA C. L. 245 $aPolyploid SNP genotyping using the MassARRAY System.$h[electronic resource] 260 $c2023 300 $ap. 93-113. 520 $aMolecular marker discovery and genotyping are major challenges in polyploid breeding programs incorporating molecular biology tools. In this context, this work describes a method for single nucleotide polymorphism (SNP) genotyping in polyploid crops using matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI) time-of-flight (TOF) mass spectrometry, the MassARRAY System. 650 $aGenotyping 650 $aPolyploidy 653 $aAllele dosage 653 $aMassARRAY 653 $aSingle nucleotide polymorphism (SNP) 700 1 $aSFORÇA, D. A. 700 1 $aMANCINI, M. C. 700 1 $aVIGNA, B. B. Z. 700 1 $aSOUZA, A. P. DE 773 $tIn: SHAVRUKOV, Y. Plant genotyping: methods and protocols. New Yourk: Humana Press, 2023.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
08/12/2017 |
Data da última atualização: |
15/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUIMARAES, D. de A. B.; SILVA, N. J. de A.; BOQUIMPANI, B.; FREITAS-SILVA, O.; TEODORO, A. J. |
Afiliação: |
Deborah de Almeida Bauer Guimarães; Nathállia Jordão de Araújo Silva; B. Boquimpani; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; Anderson Junger Teodoro. |
Título: |
Effect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145). |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71838. |
Conteúdo: |
Coffee is an important source of compounds that may play bioactive functions in human body. However, these compounds can be transformed and degraded into other harmful substances, especially when exposed to the elevated temperature. This study aimed to observe the effect of coffee aqueous extracts (CAE) on and bioactive activity on human prostate cancer cells. Robusta coffee beans were selected, green beans (GB) were milled in an analytical grinder and the light (GL), medium (GM) and dark (GD) roasted beans were roasted in a grain roaster (Gene Café®). |
Palavras-Chave: |
Coffee; Rosting. |
Thesagro: |
Câncer. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168520/1/slaca12n22guimaraesetal.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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