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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
30/09/1994 |
Data da última atualização: |
25/11/2015 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
ROMAN, E. S. |
Título: |
Efeito do intervalo entre a aplicação de herbicidas e a semeadura, no desenvolvimento, na densidade e na produtividade da soja. |
Ano de publicação: |
1990 |
Fonte/Imprenta: |
Trabalho apresentado na XVIII Reunião de Pesquisa de Soja da Região Sul, Passo Fundo, 1990. |
Páginas: |
p. 76-78 |
Série: |
(EMBRAPA-CNPT. Documentos, 3). |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Trabalho apresentado na XVIII Reunião de Pesquisa de Soja da Região Sul, Passo Fundo, 1990. |
Palavras-Chave: |
Soybean; Weed. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/133989/1/ID12166-1989-1990sojaresultados-p76-78.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
02/12/2011 |
Data da última atualização: |
10/05/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, J. B. de; ARAÚJO, A. J. de B.; SILVA, G. G.; OLIVEIRA, V. de S.; NASCIMENTO, R. L.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E. |
Afiliação: |
JULIANE BARRETO DE OLIVEIRA, CPATSA; ANA JÚLIA DE BRITO ARAÚJO, CPATSA; GILDEILZA GOMES SILVA, CPATSA; VANESSA DE SOUZA OLIVEIRA, CPATSA; RUSSAIKA LÍRIO NASCIMENTO, CPATSA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA. |
Título: |
Influence of rootstock on chemical characteristics of Syrah wines from Northeast Brazil. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket, 2011. |
Páginas: |
p. 39. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
The São Francisco River Valley is the second region producing fine wines in Brazil. Many varieties are used to produce tropical red wines, but Syrah is the main grape because it adapted very well to the edafoclimatic conditions of the region. It's localized in a tropical semi-arid climate zone, very different as compared to the traditional winegrowing regions, situated in temperate zones in the world. The main difference is the absence of the dormancy period, because there isn't winter. The annual average temperature is 26°C, that allows to the vine to produce two or three times per year. |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial; Brasil; Caracterização; Nordeste Semiárido; Porta-enxerto; Região Nordeste; Syrah; Vale do São Francisco; Wine. |
Thesagro: |
Análise organoléptica; Análise química; Composto fenólico; Uva; Variedade; Vinho; Viticultura. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75368/1/Aline5.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/908249/1/ID13494.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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