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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
28/02/1997 |
Data da última atualização: |
28/02/1997 |
Autoria: |
RIBEIRO, M. I. S. D. |
Título: |
Factors affecting the local lesion response of Chenopodium quinoa Willd. inoculated with pea enation mosaic virus (PEMV). |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
Madson: University of Wisconsin, 1977. |
Páginas: |
75p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
M.Sc. Thesis. |
Conteúdo: |
An evaluation of the effects of single-plant selections, plant age, and leaf position on the local lesion response of C. quinoa inoculated with pea enation mosaic virus (PEMV); An evaluation of the effects of light and temperature on the local lesion response of C. quinoa inoculated with pea enation mosaic virus (PEMV); An evaluation of the practical utilization of a refined technique for the bioassay of pea enation mosaic virus (PEMV) on C. quinoa. |
Palavras-Chave: |
Disease; Inoculation; Pea; PEMV. |
Thesagro: |
Chenopodium Quinoa; Doença; Ervilha; Inoculação; Pisum Sativum; Vírus. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
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Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/01/2013 |
Data da última atualização: |
22/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |
Afiliação: |
ROSIRES DELIZA, CTAA; JOSE CARLOS SA FERREIRA, CTAA; CLAUDIA TORRES GOMES BRAUNS MATTOS, CTAA; GASTÓN ARES, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; ADRIANA FARAH, UFRJ. |
Título: |
Effect of roasting conditions on sensory response to coffee brew: exploring consumer perception. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 144. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Bebida de café; Características sensoriais; Torrefação de café. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/74996/1/2012-237.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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