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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
02/12/2019 |
Data da última atualização: |
09/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
DINIZ, W. J. da; BANERJEE, P.; REGITANO, L. C. de A. |
Afiliação: |
Wellison J. da Silva Diniz, UFSCAR; Priyanka Banerjee, Technical University of Denmark; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE. |
Título: |
Cross talk between mineral metabolism and meat quality: a systems biologyoverview. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Physiological Genomics, v. 51, p. 529?538, 2019 |
DOI: |
0.1152/physiolgenomics.00072.2019 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Meat quality has an inherent complexity because of the multiple interrelatedcausative factors and layers of feedback regulation. Understanding the key factorsand their interactions has been challenging, despite the availability of remarkablehigh-throughput tools and techniques that have provided insights on musclemetabolism and the genetic basis of meat quality. |
Thesaurus Nal: |
Calcium; Iron; Marbling; Meat tenderness; Muscles. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00990naa a2200217 a 4500 001 2115690 005 2020-01-09 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a0.1152/physiolgenomics.00072.2019$2DOI 100 1 $aDINIZ, W. J. da 245 $aCross talk between mineral metabolism and meat quality$ba systems biologyoverview.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aMeat quality has an inherent complexity because of the multiple interrelatedcausative factors and layers of feedback regulation. Understanding the key factorsand their interactions has been challenging, despite the availability of remarkablehigh-throughput tools and techniques that have provided insights on musclemetabolism and the genetic basis of meat quality. 650 $aCalcium 650 $aIron 650 $aMarbling 650 $aMeat tenderness 650 $aMuscles 700 1 $aBANERJEE, P. 700 1 $aREGITANO, L. C. de A. 773 $tPhysiological Genomics$gv. 51, p. 529?538, 2019
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
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URL |
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Registros recuperados : 10 | |
5. | | CHIAVEGATO, L. G.; NOGUEIRA, C. E.; AFFERRI, F. S.; RANDO, J. S. S.; LIMA, S. L. Efeito da lavagem artificial na eficiência de acaricidas-ovicidas no controle de Brevipalpus phoenicis (Geijskes, 1939) (Acari: Tenuipalpidae) em citros. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 29, n. 1, p. 1-5, jan. 1994. Título em inglês: Efficiency of chemical control of revipalpus phoenicis (Geijsker, 1939) (Acari: tenuipalpidae) in citus when affected by simulated rainfall.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. | | LIMA, S. L.; MARIMON JUNIOR, B. H.; MELO-SANTOS, K. da S.; REIS, S. M.; PETTER, F. A.; VILAR, C. C.; MARIMON, B. S. Biochar no manejo de nitrogênio e fósforo para a produção de mudas de angico. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 2, p. 120-231, fev. 2016 Título em inglês: Biochar in the management of nitrogen and phosphorus to produce angico seedlings.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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7. | | GOMES, M. J. C.; LIMA, S. L. S.; ALVES, N. E. G.; ASSIS, A.; MOREIRA, M. E. C.; TOLEDO, R. C. L.; ROSA, C. O. B.; TEIXEIRA, O. R.; BASSINELLO, P. Z.; MEJÍA, E. G. de; MARTINO, H. S. D. Common bean protein hydrolysate modulates lipid metabolism and prevents endothelial dysfunction in BALB/c mice fed an atherogenic diet. Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases, v. 30, n. 1, p. 141-150, Jan. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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8. | | ALVES, N. E. G.; GOMES, M. J. C.; VASCONCELOS, C. M.; LIMA, A. C.; LIMA, S. L. S. DE; BRITO, E. S. de; BASSINELLO, P. Z.; MARTINO, H. S. D. Six months under uncontrolled relative humidity and room temperature changes technological characteristics and maintains the physicochemical and functional properties of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry, v. 342, 128390, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Arroz e Feijão. |
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9. | | LOPES, R. de C. S. O.; LIMA, S. L. L. de; SILVA, B. F. da; TOLEDO, R. C. L.; MOREIRA, M. E de C.; ANUNCIAÇÃO, P. C. de; WALTER, E. H. M.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; RIBEIRO, A. Q.; MARTINO, H. S. D. Evaluation of the health benefits of consumption of extruded tannin sorghum with unfermented probiotic milk in individuals with chronic kidney disease. Food Research International, v. 107, p. 629-638, May 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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10. | | LIMA, S. L. S. de; GOMES, M. J. C.; SILVA, B. P. da; ALVES, N. E. G.; TOLEDO, R. C. L.; THEODORO, J. M. V.; MOREIRA, M. E. de C.; BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; MATTA, S. L. P. da; GONZALEZ DE MEJÍA, E.; MARTINO, H. S. D. Whole flour and protein hydrolysate from common beans reduce the inflammation in BALB/c mice fed with high fat high cholesterol diet. Food Research International, v. 122, p. 330-339, Aug. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 10 | |
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