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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
13/04/2010 |
Data da última atualização: |
16/05/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
BARILI, L. D.; VALE, N. M. do; ROCHA, F. da; GARCIA, S. H.; VALENTINI, G.; BALDISSERA, J. N. C.; ROZZETTO, D. S.; FLORIANI, W.; PEREIRA, T. P.; COAN, M. M. D.; COIMBRA, J. L. M.; FACCIN, T. R.; STHAELIN, D.; MORAIS, P. P. P.; BERTOLDO, J. G.; GUIDOLIN, A. F.; KOPP, M. M. |
Afiliação: |
LEIRI DAIANE BARILI, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; NAINE MARTINS DO VALE, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; FABIANI DA ROCHA, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; SORAYA H. GARCIA, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; GISELI VALENTINI, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; JOANA N. C. BALDISSERA, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; DIANE S. ROZZETTO, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; WILLIAN FLORIANI, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; TOMÁS P. PEREIRA, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; MARLON M. D. COAN, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; JEFFERSON LUÍS MEIRELLES COIMBRA, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; TIAGO R. FACCIN, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; DIEGO STHAELIN, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; PEDRO P. P. MORAIS, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; JULIANO GARCIA BERTOLDO, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; ALTAMIR F. GUIDOLIN, UNIVERSIDADE DO ESTADO DE SANTA CATARINA; MAURICIO MARINI KOPP, CNPGL. |
Título: |
Correlação entre caracteres de produção e tempo de cocção em feijão em dois ambientes. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO TÉCNICA CATARINENSE DE MILHO E FEIJÃO, 7., 2009, Xanxerê. Anais. Resumos... Xanxerê: UNOESC, 2009. |
Páginas: |
p. 44-49. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Feijão; Melhoramento Vegetal; Phaseolus Vulgaris. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/664112/1/Correlacao-entre-caracteres-de-producao-e-tempo-de-coccao.pdf
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Marc: |
LEADER 01036nam a2200337 a 4500 001 1664112 005 2024-05-16 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARILI, L. D. 245 $aCorrelação entre caracteres de produção e tempo de cocção em feijão em dois ambientes.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO TÉCNICA CATARINENSE DE MILHO E FEIJÃO, 7., 2009, Xanxerê. Anais. Resumos... Xanxerê: UNOESC$c2009 300 $ap. 44-49. 650 $aFeijão 650 $aMelhoramento Vegetal 650 $aPhaseolus Vulgaris 700 1 $aVALE, N. M. do 700 1 $aROCHA, F. da 700 1 $aGARCIA, S. H. 700 1 $aVALENTINI, G. 700 1 $aBALDISSERA, J. N. C. 700 1 $aROZZETTO, D. S. 700 1 $aFLORIANI, W. 700 1 $aPEREIRA, T. P. 700 1 $aCOAN, M. M. D. 700 1 $aCOIMBRA, J. L. M. 700 1 $aFACCIN, T. R. 700 1 $aSTHAELIN, D. 700 1 $aMORAIS, P. P. P. 700 1 $aBERTOLDO, J. G. 700 1 $aGUIDOLIN, A. F. 700 1 $aKOPP, M. M.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
20/12/2022 |
Data da última atualização: |
20/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
ST. LOUIS, T. J.; PEDROZA FILHO, M. X.; FLORES, R. M. V. |
Afiliação: |
TRACY JEANEL ST. LOUIS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; MANOEL XAVIER PEDROZA FILHO, CNPASA; ROBERTO MANOLIO VALLADAO FLORES, CNPASA. |
Título: |
Understanding consumption frequency across consumer segments and regions in the Brazilian aquaculture market. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Economics & Management, 2022. |
ISSN: |
1365-7305 |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/13657305.2022.2154869 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Several socio-demographic factors influence fish consumption frequency and preferences in the Brazilian aquaculture market. Hence, the aims of this paper were (i) to acquire information on fish consumption frequency; (ii) to examine the associations between specific socio-demographic characteristics of aquaculture consumers; (iii) to investigate the consumption frequency of these specific characteristics relating to certain barriers and drivers of consumption frequency; and (iv) to explore whether consumption behavior varies across different groups of consumers and regions. The study involved an online survey of 1509 consumers across the five regions in Brazil. The results of this study indicated that the general fish consumption frequency pattern is highly seasonal. In addition, we determined that significant differences in fish consumption frequency, determinants, and habits were found among income levels, age groups and regions. Our results show that low-income consumers are highly disadvantaged and more likely to consume fish less frequently than the other income groups. We further recommend several marketing strategies and initiatives to stimulate the consumption frequency of fish amongst Brazilian consumers. |
Thesagro: |
Aquicultura; Consumo Alimentar; Mercado. |
Thesaurus NAL: |
Aquaculture; Consumers (people); Markets; Sociodemographic characteristics. |
Categoria do assunto: |
D Governo, Leis e Regulamentações |
Marc: |
LEADER 02018naa a2200253 a 4500 001 2150076 005 2022-12-20 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1365-7305 024 7 $ahttps://doi.org/10.1080/13657305.2022.2154869$2DOI 100 1 $aST. LOUIS, T. J. 245 $aUnderstanding consumption frequency across consumer segments and regions in the Brazilian aquaculture market.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aSeveral socio-demographic factors influence fish consumption frequency and preferences in the Brazilian aquaculture market. Hence, the aims of this paper were (i) to acquire information on fish consumption frequency; (ii) to examine the associations between specific socio-demographic characteristics of aquaculture consumers; (iii) to investigate the consumption frequency of these specific characteristics relating to certain barriers and drivers of consumption frequency; and (iv) to explore whether consumption behavior varies across different groups of consumers and regions. The study involved an online survey of 1509 consumers across the five regions in Brazil. The results of this study indicated that the general fish consumption frequency pattern is highly seasonal. In addition, we determined that significant differences in fish consumption frequency, determinants, and habits were found among income levels, age groups and regions. Our results show that low-income consumers are highly disadvantaged and more likely to consume fish less frequently than the other income groups. We further recommend several marketing strategies and initiatives to stimulate the consumption frequency of fish amongst Brazilian consumers. 650 $aAquaculture 650 $aConsumers (people) 650 $aMarkets 650 $aSociodemographic characteristics 650 $aAquicultura 650 $aConsumo Alimentar 650 $aMercado 700 1 $aPEDROZA FILHO, M. X. 700 1 $aFLORES, R. M. V. 773 $tAquaculture Economics & Management, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |
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