Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroenergia; Embrapa Cerrados.
Data corrente:  17/11/2023
Data da última atualização:  05/01/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  VIEIRA, E. A.; FIALHO, J. de F.; CARVALHO, J. C. B.; GONCALVES, S. B.; FERNANDES, F. D.; OLIVEIRA, C. M. de; ANTONINI, J. C. dos A.; RINALDI, M. M.; MALAQUIAS, J. V.
Afiliação:  EDUARDO ALANO VIEIRA, CPAC; JOSEFINO DE FREITAS FIALHO, CPAC; JOAQUIM CASTELO BRANCO CARVALHO; SILVIA BELEM GONCALVES, CNPAE; FRANCISCO DUARTE FERNANDES, CPAC; CHARLES MARTINS DE OLIVEIRA, CPAC; JORGE CESAR DOS ANJOS ANTONINI, CPAC; MARIA MADALENA RINALDI, CPAC; JUACI VITORIA MALAQUIAS, CPAC.
Título:  BRS 438: Sugary cassava cultivar for diversification of the use of storage roots.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 23, n. 4, 2023. e46122342.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The sugary cassava cultivar BRS 438 has high roots yield (with expres- sive concentration of free sugars), adaptation to mechanized planting, and moderate resistance to bacterial diseases. These characteristics make it an option for production of sugars, alcohol, and animal feed (additive in forage grass silage), among other possibilities.
Palavras-Chave:  Glucose syrup; Manihot esculenta Crantz; Silage additive.
Thesaurus Nal:  Ethanol; Plant breeding.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAE4314 - 1UPCAP - DD
CPAC37689 - 1UPCAP - DDDIGITALDIGITAL
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  07/12/2020
Data da última atualização:  07/12/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  NASSU, R. T.; MAURICIO, R. A.; CORDEIRO, C. de S.; FRANCISCO, V. C.
Afiliação:  RENATA TIEKO NASSU, CPPSE; Raquel Alves Maurício, UNICEP; CECILIA DE SOUZA CORDEIRO, UNESP; VANESSA CRISTINA FRANCISCO, UNESP.
Título:  Consumer's acceptance and purchase intent of lamb meat with edible coating at blind and informed conditions.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 66.; RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 73., 2020, Florida. Proceedings... Florida: AMSA, 2020.
Idioma:  Inglês
Notas:  August, 2-7, 2020. Virtual Experience.
Conteúdo:  Packaging affects physicochemical and sensory characteristics of meat. The use of edible coatings is an alternative to extend the shelf life of meat, but the consumer acceptance of this type of product is not widely investigated. In this study, lamb meat with chitosan edible coating was evaluated regarding consumers? acceptance and purchase intent in blind and with label information conditions.
Palavras-Chave:  Lamb; Sensory analysis.
Thesaurus NAL:  Consumer behavior.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218861/1/ConsumerSAcceptancePurchase.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPPSE25212 - 1UPCRA - DDPROCI-2020.00121NAS2020.00172
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional