Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
02/09/2022 |
Data da última atualização: |
02/09/2022 |
Autoria: |
NACIMENTO JÚNIOR, J. R. S. do; NASCIMENTO, A. L. R.; SOUZA, D. R.; BEZERRA, J. D. C.; MELO, A. A. S.; GOIS, G. C.; CAMPOS, F. S.; SANTOS, K. C.; PEREIRA, K. P.; AZEVEDO, P. S.; SANTOS, L. M. |
Afiliação: |
JOSÉ R. S. DO NASCIMENTO JÚNIOR, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco; ANDRÉ L. R. MAGALHÃES, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco; DAURIVANE R. SOUSA, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco; JANIEIRE D. C. BEZERRA, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco; AIRON A. S. MELO, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco; GLAYCIANE C. GOIS, UNIVASF; FLEMING S. CAMPOS; KELLY C. SANTOS, UFRPE; KEDES P. PEREIRA, UFAL; PAULO S. AZEVEDO, UFPB; LUANA M. SANTOS, Universidade Federal do Agreste de Pernambuco. |
Título: |
Bean meal and cactus pear in Santa Inês lamb rations for meat production: Intake, digestibility, performance, carcass yield, and meat quality. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Spanish Journal of Agricultural Research, v. 20, n. 2, e0602, 2022. |
ISSN: |
2171-9292 |
DOI: |
https://doi.org/10.5424/sjar/2022202-18535 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aim of study: The objective of this study was to evaluate the intake, digestibility, performance, carcass yield, and meat quality parameters in Santa Inês lambs fed cactus pear and bean meal. |
Palavras-Chave: |
Cordeiros Santa Inês; Farinha de feijão; Pequenos ruminantes; Qualidade da carne; Rendimento de carcaça; Resíduo agroindustrial; Subprodutos. |
Thesagro: |
Consumo; Consumo Alimentar; Digestibilidade; Nutrição Animal; Palma Forrageira; Pastagem; Produção de Carne; Subproduto. |
Thesaurus Nal: |
Lambs; Small ruminants. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01617naa a2200469 a 4500 001 2146059 005 2022-09-02 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2171-9292 024 7 $ahttps://doi.org/10.5424/sjar/2022202-18535$2DOI 100 1 $aNACIMENTO JÚNIOR, J. R. S. do 245 $aBean meal and cactus pear in Santa Inês lamb rations for meat production$bIntake, digestibility, performance, carcass yield, and meat quality.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aAim of study: The objective of this study was to evaluate the intake, digestibility, performance, carcass yield, and meat quality parameters in Santa Inês lambs fed cactus pear and bean meal. 650 $aLambs 650 $aSmall ruminants 650 $aConsumo 650 $aConsumo Alimentar 650 $aDigestibilidade 650 $aNutrição Animal 650 $aPalma Forrageira 650 $aPastagem 650 $aProdução de Carne 650 $aSubproduto 653 $aCordeiros Santa Inês 653 $aFarinha de feijão 653 $aPequenos ruminantes 653 $aQualidade da carne 653 $aRendimento de carcaça 653 $aResíduo agroindustrial 653 $aSubprodutos 700 1 $aNASCIMENTO, A. L. R. 700 1 $aSOUZA, D. R. 700 1 $aBEZERRA, J. D. C. 700 1 $aMELO, A. A. S. 700 1 $aGOIS, G. C. 700 1 $aCAMPOS, F. S. 700 1 $aSANTOS, K. C. 700 1 $aPEREIRA, K. P. 700 1 $aAZEVEDO, P. S. 700 1 $aSANTOS, L. M. 773 $tSpanish Journal of Agricultural Research$gv. 20, n. 2, e0602, 2022.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|