|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
05/03/2013 |
Data da última atualização: |
08/03/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MURICI, L. N. M.; SANTOS, R. R.; SOUZA, E. F.; PENHA, E. M.; COURI, S.; DAMASO, M. C. T. |
Afiliação: |
LÍVIA NOLASCO MACEDO MURUCI, UFRRJ; REGIANE RIBEIRO DOS SANTOS, UFRRJ; ERIKA FRAGA DE SOUZA, UFRRJ; EDMAR DAS MERCÊS PENHA, UFRRJ; SONIA COURI, UFRRJ; MONICA CARAMEZ TRICHES DAMASO, CNPAE. |
Título: |
Effects of ph and temperature on the activity of lipase produced by aspergillus niger. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
EFFECTS OF PH AND TEMPERATURE. |
Thesagro: |
Aspergillus Niger; Lípase. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/78011/1/Resumo-publicado-nos-anais-IUFOST.pdf
|
Marc: |
LEADER 00817nam a2200193 a 4500 001 1952260 005 2013-03-08 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMURICI, L. N. M. 245 $aEffects of ph and temperature on the activity of lipase produced by aspergillus niger.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA$c2012 650 $aAspergillus Niger 650 $aLípase 653 $aEFFECTS OF PH AND TEMPERATURE 700 1 $aSANTOS, R. R. 700 1 $aSOUZA, E. F. 700 1 $aPENHA, E. M. 700 1 $aCOURI, S. 700 1 $aDAMASO, M. C. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|