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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
14/09/2016 |
Data da última atualização: |
14/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
VIANA, D. S.; CARVALHO, L. M. J. DE; MOURA, M. R. L.; PEIXOTO, J. C.; CARVALHO, J. L. V. de. |
Afiliação: |
DANIELA SOARES VIANA, UFRJ; LUCIA MARIA JAEGER DE CARVALHO, UFRJ; MIRIAN RIBEIRO LEITE MOURA, UFRJ; JACQUELINE CARVALHO PEIXOTO, UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA. |
Título: |
Biochemical assessment of oxidative stress by the use of açai (Euterpe oleracea Martius) gel in physically active individuals. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, 2016. |
Páginas: |
7 p. |
ISSN: |
0101-2061 |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.0046 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Biochemical evaluation; Sensory analysis. |
Thesagro: |
Açaí. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/147348/1/0101-2061-cta-1678-457X0046.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
30/03/1998 |
Data da última atualização: |
28/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MACEDO, J. L. V. de; MORAES, C. R. de A.; MOTA, A. M. |
Afiliação: |
JEFERSON LUIS VASCONCELOS DE MACEDO, CPAA. |
Título: |
Development and production of peach palm (Bactris gasipaes) for palm heart in different polyculture systems. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
In: SHIFT-WORKSHOP, 3., 1998, Manaus. Program, abstracts of presentations and posters... Hamburg: GKSS, 1998. |
Páginas: |
p. C9. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The development and yield of peach palm was evaluated in two agroforestry systems. |
Palavras-Chave: |
Agrofloresta; Amazonas; Brasil. |
Thesagro: |
Bactris Gasipaes; Cultivo Multiplo; Pupunha. |
Thesaurus NAL: |
agroforestry; multiple cropping. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/124255/1/C9.pdf
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Marc: |
LEADER 00824nam a2200241 a 4500 001 1667706 005 2018-12-28 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMACEDO, J. L. V. de 245 $aDevelopment and production of peach palm (Bactris gasipaes) for palm heart in different polyculture systems. 260 $aIn: SHIFT-WORKSHOP, 3., 1998, Manaus. Program, abstracts of presentations and posters... Hamburg: GKSS$c1998 300 $ap. C9. 520 $aThe development and yield of peach palm was evaluated in two agroforestry systems. 650 $aagroforestry 650 $amultiple cropping 650 $aBactris Gasipaes 650 $aCultivo Multiplo 650 $aPupunha 653 $aAgrofloresta 653 $aAmazonas 653 $aBrasil 700 1 $aMORAES, C. R. de A. 700 1 $aMOTA, A. M.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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