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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
07/12/2020 |
Data da última atualização: |
07/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASSU, R. T.; MAURICIO, R. A.; CORDEIRO, C. de S.; FRANCISCO, V. C. |
Afiliação: |
RENATA TIEKO NASSU, CPPSE; Raquel Alves Maurício, UNICEP; CECILIA DE SOUZA CORDEIRO, UNESP; VANESSA CRISTINA FRANCISCO, UNESP. |
Título: |
Consumer's acceptance and purchase intent of lamb meat with edible coating at blind and informed conditions. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 66.; RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 73., 2020, Florida. Proceedings... Florida: AMSA, 2020. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
August, 2-7, 2020. Virtual Experience. |
Conteúdo: |
Packaging affects physicochemical and sensory characteristics of meat. The use of edible coatings is an alternative to extend the shelf life of meat, but the consumer acceptance of this type of product is not widely investigated. In this study, lamb meat with chitosan edible coating was evaluated regarding consumers? acceptance and purchase intent in blind and with label information conditions. |
Palavras-Chave: |
Lamb; Sensory analysis. |
Thesaurus Nal: |
Consumer behavior. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218861/1/ConsumerSAcceptancePurchase.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 70 | |
3. | | BERNE, M. E. A.; JOHNSON, E. H.; SANTA ROSA, J. Detection of class specific goat antibodies to Haemonchus contortus by Dig Elisa. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2, p. 1359-1360. Resumo 82.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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7. | | VIEIRA, L. da S.; GONÇALVES, P. C.; COSTA, C. A. F.; BERNE, M. E. A. Atividade in Vitro dos Benzimidazóis: Oxfendazole, Fenbendazole, Albendazole e Thiabendazole em Nematódeos Gastrintestinais de Caprinos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.24, n.10, p. 1201-1209, out. 1989Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Unidades Centrais. |
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8. | | VIEIRA, L. da S.; GONCALVES, P. C.; COSTA, C. A. F.; BERNE, M. E. A. Atividade ovicida "in vitro" dos benzimidazóis: oxfendazole, fenbendazole, albendazole e thiabendazole em nematódeos gastrintestinais de caprinos. In: SEMINÁRIO DO COLÉGIO BRASILEIRO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA, 5., 1987, Belo Horizonte. Resumos... Belo Horizonte: Colégio Brasileiro de Parasitologia Veterinária, 1987. p. 17.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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14. | | JOHNSON, E. H.; SANTA ROSA, J.; BERNE, M. E. A.; GUIMARAES, W. Seasonal and nutritional effects on serum antibody levels in goats. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. p. 1357-1358. Resumo 79.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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16. | | OLANDER, H. J.; BERNE, M. E. A.; SANTA ROSA, J.; VIEIRA, L. da S. Herd health management of sheep in the semiarid tropics. In: SHELTON, M.; FIGUEIREDO, E. A. P. (Ed.). Hair sheep production in tropical and sub-tropical regions: with reference to Northeast Brazil and the countries of Caribbean, Central america, and South America. Sobral: Embrapa-CNPC; Davis: University of California: Small Ruminant Collaborative Research Support Program, 1990. Cap. 8, p. 113-123.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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18. | | SANTA ROSA, J.; BERNE, M. E. A.; JOHNSON, E. H.; OLANDER, H. J. Doenças de caprinos diagnosticadas em Sobral, Ceará. In: REUNIÃO TÉCNICO-CIENTÍFICA DO PROGRAMA DE APOIO A PESQUISA COLABORATIVA DE PEQUENOS RUMINANTES, 1., 1986, Sobral. Anais... Sobral: EMBRAPA-CNPC/SR-CRSP, 1986. p. 77-89. (EMBRAPA-CNPC. Documentos, 6).Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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19. | | SANTA ROSA, J.; BERNE, M. E. A.; JOHNSON, E. H.; OLANDER, H. J. Diseases of goats diagnosed in Sobral, Ceara, Brazil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1360Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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