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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PAGIATTO, N. F.; IVAMOTO, S. T.; SERA, T.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; CHARMETANT, P.; LEROY, T.; DOMINGUES, D.; PEREIRA, L. F. P. |
Afiliação: |
NATÁLIA F. PAGIATTO, IAPAR/UEL; SUZANA T. IVAMOTO, IAPAR; TUMORU SERA, IAPAR; CÍNTIA S. G. KITZBERGER, IAPAR; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; PIERRE CHAMETANT, CIRAD/UMR/AGAP; THIERRY LEROY, CIRAD/UMR/AGAP; DOUGLAS DOMINGUES, IAPAR; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC. |
Título: |
Evaluation of kahweol and cafestol levels in Ethiopian Coffea arabica L. accessions grown in Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 217 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
As a consequence of their botanic characteristic and domestication process, the genetic diversity of cultivated Arabica coffee genotypes is extremely narrow. A higher phenotypic and molecular variability is observed in the Ethiopian coffee accessions making these genotypes a valuable resource for breeding. Lipids are an important component of coffee beverage flavor and aroma. Coffee oil is rich in diterpenes of the kaurane family, mainly cafestol (Caf) and kahweol (Kah), which have increasingly received attention due to their physiological effects in human health. |
Thesagro: |
Coffea Arábica. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
19/12/2007 |
Data da última atualização: |
26/09/2011 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VOSS, D.; KLEIN, C. S.; TECCHIO, V. H.; FIORENTIN, L. |
Afiliação: |
Daiane Voss, Embrapa Suínos e Aves; Catia Silene Klein, Embrapa Suínos e Aves; Vania Helena Tecchio, Universidade do Contestado; Laurimar Fiorentin, Embrapa Suínos e Aves. |
Título: |
Antibacterial activity of vegetal extracts against serovars of Salmonella. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 24., 2007, Águas de Lindóia. Anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2007. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Projeto n. 16.00.300.01-16. |
Palavras-Chave: |
Antimicorbianos; Salmonela. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00634naa a2200193 a 4500 001 1443887 005 2011-09-26 008 2007 bl --- 0-- u #d 100 1 $aVOSS, D. 245 $aAntibacterial activity of vegetal extracts against serovars of Salmonella. 260 $c2007 300 $c1 CD-ROM. 500 $aProjeto n. 16.00.300.01-16. 653 $aAntimicorbianos 653 $aSalmonela 700 1 $aKLEIN, C. S. 700 1 $aTECCHIO, V. H. 700 1 $aFIORENTIN, L. 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 24., 2007, Águas de Lindóia. Anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2007.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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