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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  23/03/2006
Data da última atualização:  23/03/2006
Autoria:  NAGATA, T.; ALVES, D. M.; INOUE-NAGATA, A. K.
Afiliação:  Embrapa Hortaliças, Brasília, DF.
Título:  Antibody production and the complete sequence of the CP gene of an isolate of Odontoglossum ringsport vírus from the Federal District.
Ano de publicação:  2005
Fonte/Imprenta:  Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 30, p. S179, ago. 2005.
Idioma:  Português
Notas:  Suplemento. Resumo 743. Trabalho apresentado no 38. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2005, Brasília.
Palavras-Chave:  ORSV.
Thesagro:  Anticorpo; Cattleya; Inoculação; Orquídea; Vírus.
Thesaurus Nal:  Tobamovirus.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPH31234 - 1UPCPL - --632.05
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  26/12/2012
Data da última atualização:  08/01/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  OLIVEIRA, D. R. M. dos S.; NÄSS, I. de A.; MOLLO NETO, M.; CANUTO, S. A.; WALKER, R.; VENDRAMETTO, O.
Afiliação:  DEISE ROCHA MARTINS DOS S OLIVEIRA, CNPTIA; IRENILZA DE A. NÄSS, UNIP; MARIO MOLLO NETO, UNIP; SIMONE A. CANUTO, UNIP; ROBERT WALKER, UNIP; ODUVALDO VENDRAMETTO, UNIP.
Título:  Issues of sustainability on the Brazilian broiler meat production chain.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ADVANCES IN PRODUCTION MANAGEMENT SYSTEMS, Rhodes, 2012. Competitive Manufacturing for Innovative Products and Services: proceedings... Greece: International Federation for Information Processing, 2012.
Páginas:  Não paginado.
Idioma:  Inglês
Notas:  ID: 175 - APMS 2012.
Conteúdo:  Abstract. Brazil is the world's largest broiler meat export. The sanitary control, knowledge and technology, as well as the natural aspects of the country are pointed as the key for the success of the product on the market. In this paper, an overview on the ammonia emission of the Brazilian broiler meat production chain from 2005 to 2010 is presented. The emission of ammonia was estimated on 700 thousand tons per year, which may implicate in the decay in the surrounding environment near the production areas. Brazilian broiler production creates jobs and has a significant social rule in Brazilian economy; however in the other hand, the implications of emitting this amount of ammonia to the atmosphere may be undesirable. Advances in developing new fodder technology are needed, in order to mitigate this issue.
Palavras-Chave:  Cadeia produtiva da carne; Meat market; New technology; Sustentabilidade ambiental.
Thesagro:  Inovação.
Thesaurus NAL:  Environmental sustainability; Meat production.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/72778/1/Issues.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA17069 - 1UPCAA - DD
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