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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/07/1998 |
Data da última atualização: |
06/07/1998 |
Autoria: |
DEPICKER, A.; LOOSE, M. D.; BOCKSTAELE, E. van. |
Título: |
The role of biotechnology in plant breeding |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, n.355, p.195-207, 1994. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Plant tissue culture; Rapid in vitro amplification; Long-term storage;In vitro culture as a source of variation; Use of molecular markers in plant breeding; Protein polymorphisms; DNA polymorphisms; Methods; Restriction fragment length polymorphism (rflp); Random amplified dna fragments(rfpd); Derived methods; Gene transfer. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/12/2015 |
Data da última atualização: |
21/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LAGO, L.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. |
Afiliação: |
L. LAGO, UFRGS; K. P. NICOLLI, UFRGS; J. A. BARBARÁ, UFRGS; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; C. A. ZINI, UFRGS; J. E. WELKE, UFRG. |
Título: |
Simultaneous determination of toxic compounds produced during fermentation of wine. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to investigate the need to use of GC×GC to quantify toxic compounds (acetaldehyde, formaldehyde, ethyl carbamate and acrolein) produced during the fermentation of Syrah wine. |
Thesagro: |
Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/136319/1/Aline-5.pdf
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Marc: |
LEADER 00998nam a2200229 a 4500 001 2032612 005 2016-03-21 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLAGO, L. 245 $aSimultaneous determination of toxic compounds produced during fermentation of wine. 260 $aIn: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia$c2015 300 $c1 Pen drive. 520 $aThe objective of this study was to investigate the need to use of GC×GC to quantify toxic compounds (acetaldehyde, formaldehyde, ethyl carbamate and acrolein) produced during the fermentation of Syrah wine. 650 $aGrapes 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 700 1 $aNICOLLI, K. P. 700 1 $aBARBARÁ, J. A. 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aZINI, C. A. 700 1 $aWELKE, J. E.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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