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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  20/05/1992
Data da última atualização:  27/10/2004
Autoria:  YU, Z. L.; YANG, S. J.; LIU, J. L.; CHEN, K. R.
Afiliação:  Oil Crops Research Institute, CAAS - Wuhan, Hubei, P.R. China.
Título:  Some influential factors by seed-transmission of soybean mosaic virus.
Ano de publicação:  1989
Fonte/Imprenta:  In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989.
Volume:  t.3
Páginas:  p.1421-1424.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In this paper was detected correlation between seedborn rate and virus content and former with total phenol content in soybean at different growing stage. Indirect ELISA and Folin-Deni's methods were used to test virus and phenol content respectively. Tested cultivars, wich their seedbornrete from high to low, were "1138-2", "82-14" and "82-16". The sap of SMV-S-2 with same concentration was inoculated on two leaves are by artificial inoculation. The results indicated is positive correlatin with virus content. All flower organ of these cultivars fully infected by virus. But seedborn rate of cv.1138-2, 82-14 and 82-16 was 9.4%, 3.4% and 0% respectively. Total phenol content of cultivars increased in variou growing stage, but 82-16 was higher than 1138-2. The phenol content of soybean plumula was negative correlation with seedborn rate. It is possible that phenol content in seeds may be used to screening the low seedborn cultivars.
Palavras-Chave:  Disease; Fitopatologia; Phytopathology; Seed; Soybean.
Thesagro:  Doença; Semente; Soja; Vírus.
Thesaurus Nal:  China.
Categoria do assunto:  --
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Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  08/01/2021
Data da última atualização:  23/04/2021
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  KIILL, L. H. P.; PORTO, D. D.
Afiliação:  LUCIA HELENA PIEDADE KIILL, CPATSA; DIOGO DENARDI PORTO, CPATSA.
Título:  Future challenges for good health and well-being.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  In: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
Páginas:  cap. 5, p. 47-49.
Série:  (Sustainable Development Goals, 3).
ISBN:  978-65-86056-45-7
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Challenges and solutions; Contributions of Embrapa.
Palavras-Chave:  Alimentação biofortificada; Bem estar.
Thesagro:  Alimentação; Qualidade de Vida; Saúde.
Thesaurus NAL:  Health foods; Healthy diet; Human health; Population.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/220153/1/Future-challenges-for-good-health-and-well-being2020.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59312 - 1UPCPL - DD
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