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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
17/10/2003 |
Data da última atualização: |
17/10/2003 |
Autoria: |
CHAVES, F. C. M. |
Título: |
Produtividade, qualidade das sementes e óleo essencial de coentro (Coriandrum sativum L.) em diferentes colheitas. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
1996. |
Páginas: |
82 f. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
O objetivo é determinar a época ideal de colheita das sementes em função do comportamento dos estádios reprodutivos, assim como o efeito da pré-secagem na qualidade fisiológica destas sementes, juntamente com acompanhamento quantitativo do óleo essencial desta cultura. |
Thesagro: |
Coentro; Colheita; Coriandrum Sativum; Maturidade; Óleo Essencial; Produtividade; Qualidade; Semente. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
12/01/2017 |
Data da última atualização: |
10/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NOGUEIRA, F. dos S.; NASCIMENTO, A. M. S.; MASCIMENTO, D. P. do; MENDES, Y.; SOUZA, J. F. de; NASSUR, R. de C. M. R.; LEAO, P. C. de S.; PEREIRA, G. E.; BIASOTO, A. C. T. |
Afiliação: |
FERNANDA DOS SANTOS NOGUEIRA, Brazilian Agricultural Research Corporation, Embrapa Semi-arid, Petrolina, PE, Brazil; ANTÔNIO MENDES S. NASCIMENTO, Brazilian Agricultural Research Corporation, Embrapa Semi-arid, Petrolina, PE, Brazil; DANIELLE PEREIRA DO NASCIMENTO, Brazilian Agricultural Research Corporation, Embrapa Semi-arid, Petrolina, PE, Brazil; YNGRID MENDES, Brazilian Agricultural Research Corporation, Embrapa Semi-arid, Petrolina, PE, Brazil; JOYCE FAGUNDES DE SOUZA, Brazilian Agricultural Research Corporation, Embrapa Semi-arid, Petrolina, PE, Brazil; RITA DE CÁSSIA MIRELA RESENDE NASSUR, Bahia State University, Juazeiro, BA, Brazil; PATRICIA COELHO DE SOUZA LEAO, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA. |
Título: |
Quality of tropical red wines from different varieties in the São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 55. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The vitiviniculture at the São Francisco Valley, Brazil, is a recent and under development activity. It is located in the semi-arid of the northeast of Brazil, with socio-economic importance for the region, since the grape chain generates more than 80,000 direct and indirect jobs. The particular soil and climate conditions of the region, associated with the high incidence of radiation, winter absence and availability of water for irrigation, enable the production of grapes and wines of Vitis vinifera L. throughout the year, with two to three harvests per year, depending on the cycle of each variety. |
Palavras-Chave: |
Vale do São Francisco; Vinho tinto; Vinho tinto tropical. |
Thesagro: |
Uva; Vinho. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156629/1/Aline-1.pdf
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Marc: |
LEADER 01518nam a2200289 a 4500 001 2060578 005 2023-10-10 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNOGUEIRA, F. dos S. 245 $aQuality of tropical red wines from different varieties in the São Francisco Valley, Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido$c2016 300 $ap. 55. 520 $aThe vitiviniculture at the São Francisco Valley, Brazil, is a recent and under development activity. It is located in the semi-arid of the northeast of Brazil, with socio-economic importance for the region, since the grape chain generates more than 80,000 direct and indirect jobs. The particular soil and climate conditions of the region, associated with the high incidence of radiation, winter absence and availability of water for irrigation, enable the production of grapes and wines of Vitis vinifera L. throughout the year, with two to three harvests per year, depending on the cycle of each variety. 650 $aGrapes 650 $aUva 650 $aVinho 653 $aVale do São Francisco 653 $aVinho tinto 653 $aVinho tinto tropical 700 1 $aNASCIMENTO, A. M. S. 700 1 $aMASCIMENTO, D. P. do 700 1 $aMENDES, Y. 700 1 $aSOUZA, J. F. de 700 1 $aNASSUR, R. de C. M. R. 700 1 $aLEAO, P. C. de S. 700 1 $aPEREIRA, G. E. 700 1 $aBIASOTO, A. C. T.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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