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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
21/07/1993 |
Data da última atualização: |
12/12/2006 |
Autoria: |
CARRAO-PANIZZI, M.C. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPSo. Londrina, PR. |
Título: |
Desenvolvimento de cultivares de soja para a alimentacao. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
In: EMBRAPA. Centro Nacional de Pesquisa de Soja (Londrina, PR). Resultados de pesquisa de soja 1989/90. Londrina, 1993. |
Páginas: |
p.229-230. |
Série: |
(EMBRAPA-CNPSo. Documentos, 58). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil; Consumption; Desenvolvimento de cultivar; Industria de alimento; Protein; Soybean; Variety development. |
Thesagro: |
Consumo; Melhoramento; Nutrição Humana; Proteína; Soja; Valor Nutritivo. |
Thesaurus Nal: |
Brazil; breeding; food industry; human nutrition; nutritive value. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00992naa a2200349 a 4500 001 1451823 005 2006-12-12 008 1988 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARRAO-PANIZZI, M.C. 245 $aDesenvolvimento de cultivares de soja para a alimentacao. 260 $c1988 300 $ap.229-230. 490 $a(EMBRAPA-CNPSo. Documentos, 58). 650 $aBrazil 650 $abreeding 650 $afood industry 650 $ahuman nutrition 650 $anutritive value 650 $aConsumo 650 $aMelhoramento 650 $aNutrição Humana 650 $aProteína 650 $aSoja 650 $aValor Nutritivo 653 $aBrasil 653 $aConsumption 653 $aDesenvolvimento de cultivar 653 $aIndustria de alimento 653 $aProtein 653 $aSoybean 653 $aVariety development 773 $tIn: EMBRAPA. Centro Nacional de Pesquisa de Soja (Londrina, PR). Resultados de pesquisa de soja 1989/90. Londrina, 1993.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Cocais. |
Data corrente: |
10/01/2018 |
Data da última atualização: |
11/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUSA, N. R.; DIAS, M. C.; SOUSA, S. B.; SILVA, G. F. da. |
Afiliação: |
NELCIMAR REIS SOUSA, CPACP; MIGUEL COSTA DIAS, CPAA; INPA; GILVAN FERREIRA DA SILVA, CPAA. |
Título: |
Genetic diversity among homonymy accessions maintained in the cassava regional Brazilian genebank. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPOSIO INTERNACIONAL DE RECURSOS GENÉTICOS PARA LAS AMÉRICAS Y EL CARIBE, 11., 2017, Guadalajara. Resúmenes... Guadalajara: [s. n.], 2017. p. 104. |
Páginas: |
1 p. |
Descrição Física: |
Resumo. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the Amazon region, the cassava cultivation has great social and economic importance because its production is source of food for traditional population and income for small farmers. The cassava farmer fields are results of the tradition and the preference of consumption and represent the genetic variability of many characters related to the mode of use and the quality of cassava root. The identification of genotypes to generate improved clones has been supported by germplasm conservation, evaluation and molecular characterization. |
Palavras-Chave: |
Diversidade genética; Genetic diversit; Microsatellites. |
Thesagro: |
Germoplasma; Mandioca. |
Thesaurus NAL: |
germplasm. |
Categoria do assunto: |
-- X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170897/1/Genetic-diversity-cassava.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170755/1/resumenessirgeac-104.pdf
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Marc: |
LEADER 01324nam a2200229 a 4500 001 2085093 005 2018-01-11 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSOUSA, N. R. 245 $aGenetic diversity among homonymy accessions maintained in the cassava regional Brazilian genebank.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPOSIO INTERNACIONAL DE RECURSOS GENÉTICOS PARA LAS AMÉRICAS Y EL CARIBE, 11., 2017, Guadalajara. Resúmenes... Guadalajara: [s. n.], 2017. p. 104.$c2017 300 $a1 p.$cResumo. 520 $aIn the Amazon region, the cassava cultivation has great social and economic importance because its production is source of food for traditional population and income for small farmers. The cassava farmer fields are results of the tradition and the preference of consumption and represent the genetic variability of many characters related to the mode of use and the quality of cassava root. The identification of genotypes to generate improved clones has been supported by germplasm conservation, evaluation and molecular characterization. 650 $agermplasm 650 $aGermoplasma 650 $aMandioca 653 $aDiversidade genética 653 $aGenetic diversit 653 $aMicrosatellites 700 1 $aDIAS, M. C. 700 1 $aSOUSA, S. B. 700 1 $aSILVA, G. F. da
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Registro original: |
Embrapa Cocais (CPACP) |
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