00949naa a2200313 a 450000100080000000500110000800800410001910000190006024501400007926000090021965000090022865000310023765000140026865000100028265000160029265000140030865000260032265000140034865000150036265300220037765300250039965300200042465300350044465300150047965300230049470000190051770000180053677300810055417751312004-01-08 2003 bl uuuu u00u1 u #d1 aMORETTI, C. L. aEvaluation of different oxygen, carbon dioxide and nitrogen combinations employed to extend the shelf life of fresh-cut collard greens. c2003 abrix aBrassica Oleracea Acephala aClorofila aCouve aNitrogênio aOxigênio aProcessamento Mínimo aQualidade aVitamina C aÁcido ascórbico aAtmosfera modificada aGás carbônico aProduto minimamente processado aVida útil aVida-de-prateleira1 aARAÚJO, A. L.1 aMATTOS, L. M. tHorticultura Brasileira, Brasíliagv. 21, n. 4, p. 676-680, out./dez. 2003.