03032nam a2200193 a 450000100080000000500110000800800410001902000180006010000190007824500490009726000270014630000100017349000510018352025470023465000220278165000100280365000100281365000150282315254702020-08-15 1983 bl uuuu 00u1 u #d a92-5-101399-31 aECONOMIDES, S. aIntensive sheep production in the near east. aRome: FAO, 1983.c1983 a67 p. a(FAO. Animal Production and Health Paper, 40). aChapter 2 Possibilities of increasing production: 2.1 Semi-intensive and intensive production systems, 2.2 Early weaning and suckling regimes, 2.3 Fattening; Chapter 3 Construction and equipment: 3.1 Choice of location, 3.2 Housing system, 3.3 Floor and floor space, 3.4 Ventilation, 3.5 Manure handling, 3.6 Feed handling facilities,3.7 Feeding facilities, 3.8 Watering facilities, 3.9 Fencing, 3.10 Building materials, 3.11 Farm layout; Chapter 4 Management of breeding flock: 4.1 Improving breeding efficiency, 4.2 Early breeding of ewe lambs, 4.3 Management at mating, 4.4 Management of ewes and suckling lambs from birth to weaning, 4.5 Weaning, 4.6 Artificial rearing of lambs, 4.7 Milking, 4.8 Machine milking, 4.9 General disease control measures, 4.10 Control of parasites, 4.11 Major diseases in sheep, 4.12 Health problems of young lambs, 4.13 Nutritional disorders, 4.14 Trimming of hooves, castration, docking and dehorning, 4.15 Fleece and shearing, 4.16 Record keeping, 4.17 Feeding of the ewe, 4.18 Water intake; Chapter 5 Management of fattening: 5.1 Lamb fattening from weaning to 35-40 kg liveweight, 5.2 Slaughter weight, 5.3 Fattening of older lamhs. [Capítulo 2 Possibilidades de aumento da produção : 2.1 Sistemas Semi- intensivo e intensivo de produção, 2,2 desmame precoce e aleitamento regimes, 2,3 engorda; Capítulo 3 Construção e equipamentos : 3.1 Escolha do local , 3,2 sistema de Habitação, 3,3 chão e área útil, 3,4 Ventilação , 3.5 manuseio de estrume , instalações de manejo 3.6 feed , 3,7 instalações de alimentação , 3,8 instalações Regar, 3,9 Esgrima , 3,10 materiais de construção, 3,11 disposição Fazenda ; Capítulo 4 Gestão de reprodução rebanho : 4.1 Melhorar a eficiência de reprodução , 4,2 reprodução precoce de cordeiras , 4.3 Gestão de acasalamento, 4.4 Gestão de ovelhas e cordeiros lactentes desde o nascimento até o desmame, 4,5 desmame , 4,6 criação artificial de cordeiros , 4,7 ordenha , 4.8 Máquina de ordenha, 4,9 medidas gerais de controle de doenças , controle de parasitas 4,10 , 4,11 Principais doenças em ovinos , 4.12 Os problemas de saúde cordeiros de jovens , 4,13 distúrbios nutricionais, 4,14 aparamento dos cascos , a castração , descorna de encaixe e , 4,15 velo e cisalhamento , 4,16 manutenção de registros , 4,17 Alimentação da ovelha, 4,18 ingestão de água; Capítulo 5 Gerenciamento de engorda : 5,1 Cordeiro engorda da desmama ao 35-40 kg de peso vivo , peso de abate de 5,2 , 5,3 engorda de cordeiros mais velhos]. aAnimal production aSheep aOvino aProdução