00995nam a2200265 a 450000100080000000500110000800800410001910000120006024501570007226002480022965000180047765000130049565000120050865000100052065300180053070000160054870000230056470000170058770000150060470000220061970000220064170000260066370000250068970000150071421589922023-12-13 2023 bl uuuu u00u1 u #d1 aMBA, J. aEvaluation of the physical, chemical, technological and sensorial properties of cookies from composite sorghum and cowpea flours.h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoác2023 aAlimentação aAlimento aFarinha aSorgo aFeijão-caupi1 aPAES, L. T.1 aFERREIRA, A. J. C.1 aVIANA, L. M.1 aGUERRA, D.1 aQUEIROZ, V. A. V.1 aMARTINO, H. S. D.1 aCARVALHO, C. W. P. de1 aFELISBERTO, M. H. F.1 aBARROS, F.