00935nam a2200229 a 450000100080000000500110000800800410001910000180006024501540007826002790023250000110051165000180052265000140054065000160055465000210057065000160059165300210060770000160062870000220064470000200066670000190068621162722019-12-07 2019 bl uuuu u00u1 u #d1 aBRESSIANI, O. aPasting properties of whole wheat flour with different particle size from brazilian cultivars indicated to cookies production.h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas. Anais... Campinas: UNICAMP - FEA: Associação Latino Americana de Ciência dos Alimentos, 2019. v. 4, Eixo 2. Caracterização química e físico-química de alimentos (FQ), pôster 115852.c2019 aSLACA. aParticle size aViscosity aWheat flour aFarinha de Trigo aViscosidade aFarinha integral1 aBIDUSKI, B.1 aMIRANDA, M. Z. de1 aGUTKOSKI, L. C.1 aGULARTE, M. A.