00825nam a2200193 a 450000100080000000500110000800800410001910000220006024500970008226001510017950001250033065300230045565300240047865300280050270000260053070000190055670000310057570000250060621160882019-12-10 2019 bl uuuu u00u1 u #d1 aCOIMBRA, P. P. S. aUltrasound-assisted extraction of plyphenols from vegetable residues.h[electronic resource] aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 13., 2019, Campinas. O futuro dos alimentos: Anais... Campinas: Galoá, 2019. 1 p.c2019 aPublicado no Anais Eletrônico da Galoá Proceddings..SLACA. De 10 A 12 nov. 2019. Ref. 115817. Apoio financeiro FAPERJ. aMethods comparison aPhysical extraction aSolid-liquid extraction1 aCARVALHO, C. W. P. de1 aTAKEITI, C. Y.1 aGONÇALVES, E. C. B. de A.1 aCARDOSO, F. de S. N.