|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
18/02/2014 |
Data da última atualização: |
18/02/2014 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PEGORARO, L. M. C.; SILVA, J. F.; CURTINAZ, A.; MION, B.; PRADIEÉ, J.; MADEIRA, E. M.; SANTOS, E. C. S.; VIEIRA, A. D.; PEREIRA, M. M.; VIEGAS, D. |
Afiliação: |
LIGIA MARGARETH CANTARELLI PEGORARO, CPACT; J. F. Silva, UFPEL; A. Curtinaz, UFPEL; B. Mion, UFPEL; J. Pradieé, Bolsista Pós-doutorado CNPQ Inia - Espanha, Madri , Espanha; E.M. Madeira, UFPEL; E.C.S. Santos, UFPEL; A.D. Vieira, UFPEL; M.M. Pereira, UFPEL; D. Viegas, UFPEL. |
Título: |
Different sperm selection methods used for ovine in vitro embryo production. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Animal Reproduction, v.10, n.3, p. 528, Jul./Sept. 2013 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Publicado no: roceedings of the 27th Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE), August 29th to September 1st, 2013, Praia do Forte, BA, Brazil. |
Palavras-Chave: |
IVP ovine; Sperm gradients; Swimn up. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/97677/1/Ligia-p492-551-A124-A183-p492-551-A124-A183.pdf
|
Marc: |
LEADER 00881nam a2200253 a 4500 001 1980403 005 2014-02-18 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPEGORARO, L. M. C. 245 $aDifferent sperm selection methods used for ovine in vitro embryo production.$h[electronic resource] 260 $aAnimal Reproduction, v.10, n.3, p. 528, Jul./Sept. 2013$c2013 500 $aPublicado no: roceedings of the 27th Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE), August 29th to September 1st, 2013, Praia do Forte, BA, Brazil. 653 $aIVP ovine 653 $aSperm gradients 653 $aSwimn up 700 1 $aSILVA, J. F. 700 1 $aCURTINAZ, A. 700 1 $aMION, B. 700 1 $aPRADIEÉ, J. 700 1 $aMADEIRA, E. M. 700 1 $aSANTOS, E. C. S. 700 1 $aVIEIRA, A. D. 700 1 $aPEREIRA, M. M. 700 1 $aVIEGAS, D.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
07/03/2013 |
Data da última atualização: |
17/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MARTINEZ, R. C. R.; VIEIRA, A. D. S.; SANTOS, K. M. O. dos; FRANCO, G. D. G. de M.; TODOVOV, S. D. |
Afiliação: |
Rafael Chacon Ruiz Martinez, Universidade de São Paulo (USP), Faculdade de Ciências Farmacêuticas - Sao Paulo, SP, Brazil; Antônio Diogo Silva Vieira; KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CNPC; Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco; Svetoslav Dimitrov Todorov. |
Título: |
Characterization and evaluation of Lactobacillus plantarum probiotic potential. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: CAMPOS, A. I. P.; MENA, A. L. (Ed.). Lactobacillus: classification, uses and health implications. New York: Nova Science Pub, c2012. p. 35-63. |
ISBN: |
978-1-62081-186-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Lactobacillus plantarum belongs to the group of lactic acid bacteria (LAB) and has been fundamentally studied in the last few decades. The microorganism is isolated from different sources including dairy products, meat, fish, fruits, vegetables and cereal products and has a well accepted GRAS status. Application of Lactobacillus plantarum and its probiotic properties has been subject of several studies. In this review, we describe Lactobacillus plantarum main characteristics, the biochemical and molecular methods used for its identification and investigate the probiotic potential of different strains of Lactobacillus plantarum, including management of gastrointestinal disorders, enhancement of gut barrier function, immunomodulatory effects, maintenance of oral health, potential treatment of burns, potential role in prevention/treatment of cardiovascular disease, cholesterol-lowering effect, and potential antiobesity effect. [Caracterização e avaliação do potencial de Lactobacillus plantarum probiótico]. |
Palavras-Chave: |
Alimento funcional probiótico; Bactéira; Bactéria láctea; Probiotic; Probiótico. |
Thesagro: |
Ácido Lático. |
Thesaurus NAL: |
Lactic acid bacteria; Lactobacillus plantarum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01953naa a2200277 a 4500 001 1952373 005 2022-05-17 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-1-62081-186-3 100 1 $aMARTINEZ, R. C. R. 245 $aCharacterization and evaluation of Lactobacillus plantarum probiotic potential.$h[electronic resource] 260 $c2012 520 $aAbstract: Lactobacillus plantarum belongs to the group of lactic acid bacteria (LAB) and has been fundamentally studied in the last few decades. The microorganism is isolated from different sources including dairy products, meat, fish, fruits, vegetables and cereal products and has a well accepted GRAS status. Application of Lactobacillus plantarum and its probiotic properties has been subject of several studies. In this review, we describe Lactobacillus plantarum main characteristics, the biochemical and molecular methods used for its identification and investigate the probiotic potential of different strains of Lactobacillus plantarum, including management of gastrointestinal disorders, enhancement of gut barrier function, immunomodulatory effects, maintenance of oral health, potential treatment of burns, potential role in prevention/treatment of cardiovascular disease, cholesterol-lowering effect, and potential antiobesity effect. [Caracterização e avaliação do potencial de Lactobacillus plantarum probiótico]. 650 $aLactic acid bacteria 650 $aLactobacillus plantarum 650 $aÁcido Lático 653 $aAlimento funcional probiótico 653 $aBactéira 653 $aBactéria láctea 653 $aProbiotic 653 $aProbiótico 700 1 $aVIEIRA, A. D. S. 700 1 $aSANTOS, K. M. O. dos 700 1 $aFRANCO, G. D. G. de M. 700 1 $aTODOVOV, S. D. 773 $tIn: CAMPOS, A. I. P.; MENA, A. L. (Ed.). Lactobacillus: classification, uses and health implications. New York: Nova Science Pub, c2012. p. 35-63.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|