BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 35
Primeira ... 12 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. Ecology and field biology. 2. ed. New York: Harper & Row, 1974. 850 p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. Ecology and field biology. New York:Fourth, 1990. 920 p.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. Elements of ecology and field biology. New York: Harper & Row, 1977. 497 p.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. Sperm competition and the evolution of animal mating systems. Orlando : Academic Press, 1984. 687p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. (ed.). Sperm competition and evolution of animal mating systems. Orlando: Academic, 1984. 687p.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L. The use of isoenzyme "Fingerprints" to identify digitgrass varieties. Soil and Crop Science Society of Florida, v.32, p.6-9, 1973.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L.; WALLACE, A. Influence of nitrogen fertilization, cation concentration, and root cation-exchange capacity on calcium and potassium uptake by plants. Soil Sci., v.82, p.165-172, 1956.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L.; SMITH, T. M. Ecology & field biology. 6th ed. San Francisco: Benjamin Cummings, 2001. 771p. il. Inclui glossário, bibliografia e índice de assuntos.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoYOUNG, G. A.; SMITH, R. L. Essentials of statistical inference. Cambridge: Cambridge University Press, 2005. 225 p. il. (Cambridge series in statistical and probabilistic mathematics).

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L.; TOY, S. J. Effects of stratification and alternating temperatures on seed germination of the Chinese Gooseberry, Actinidia chinensis Planch. Proceedings of the American Society for Horticultural Science, v. 90, p. 409-412, 1967.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoSCHANK, S. C.; SMITH, R. L. Novas gramíneas tropicais para pastagens. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 10.; CONGRESSO BRASILEIRO DE FORRAGEIRAS, 1., 1973, Porto Alegre. Resumos... Porto Alegre: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 1973. p. 322-323.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoSCHANK, S. C.; SMITH, R. L. Status and evaluation of associative grass-bacteria N2-fixing systems in Florida. Proc. Soil Crop Sci. Soc., v.43, p.120-123, 1984.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoKLATT, L. V.; MITCHELL, B. A.; SMITH, R. L. Cholesterol analysis in foods by direct saponification gas chromatographic method: collaborative study. Journal of the American Dietetic Association, v. 93, n. 3, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoBROOKS, M. H.; SMITH, R. L.; MACALADY, D. L. Inhibition of existing denitrification enzyme activity by chloramphenicol. Appl. Environ. Microbiol., v.58, n.5, p.1746-1753, 1992.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoSULLIVAN, D. M.; KEHOE, D. F.; SMITH, R. L. Measurement of trace levels of total aluminum in foods by atomic absorption spectrophotometry. Journal Association Official Analytical Chemists, v.70, n.1, p.118-120, 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoSCHANK, S. C.; SMITH, R. L.; LITTELL, R. C. Establishment of associative N2-fixing systems. Soil Crop Sci. Soc. Fl. Proc., v.42, p.113-117, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoDONEY, R. C.; SMITH, R. L.; WIEBE, H. H. Effects of various levels of bicarbonate, phosphorus and pH on the translocation of foliar-applied iron plants. Soil Science, v.89, p.269-275, 1960.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
18.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, R. L.; VAN BAALEN, C.; TABITA, F. R. Isolation of metabolically active heterocysts from cyanobacteria. Methods Enzymol., v.167, p.490-495, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
19.Imagem marcado/desmarcadoSCHANK, S. C.; SMITH, R. L.; WEISER, G. C. Responses of two pearl millets grown in vitro after inoculation with Azospirillum brasilense. Soil Crop Sci. Soc. Fla. Proc., v.39, p.112-115, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
20.Imagem marcado/desmarcadoDUDECK, A. E.; GREEN, R. L.; SMITH, R. L.; BALTENSPERGER, A. A. Associative nitrogen fixation studies with warm season turfgrasses. Soil Crop Sci. Soc. Fla. Proc., v.42, p.111-113, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 35
Primeira ... 12 ... Última






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  21/10/2011
Data da última atualização:  23/09/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  GUIMARÃES, A. de S.; GOUVEIA, A. M. G.; CARMO, F. B. do; GOUVEIA, G. C.; SILVA, M. X.; VIEIRA, L. da S.; MOLENTO, M. B.
Afiliação:  Alessandro de Sá Guimarães, Universidade Federal de Minas Gerais - UFMG - Belo Horizonte, MG, Brazil; Aurora Maria Guimarães Gouveia, UFMG; Filipe Borges do Carmo, UFMG; Gabriela Canabrava Gouveia, UFMG; Marcos Xavier Silva, UFMG; LUIZ DA SILVA VIEIRA, CNPC; Marcelo Beltrão Molento, Universidade Federal do Paraná - UFPR - Curitiba, PR, BraziL.
Título:  Management practices to control gastrointestinal parasites in dairy and beef goats in Minas Gerais; Brazil.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  Veterinary Parasitology, v. 76, n. 2/3, p. 265-269, Mar. 2011.
DOI:  10.1016/j.vetpar.2010.10.049
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Parasitic infection is recognized worldwide as a limiting factor in the production of goats, and various control methods are used to reduce economic losses, often without considering the epidemiology of the parasites. This has led to the development of highly tolerant parasite populations and the presence of chemical residues in the beef and milk. The objective of this study was to determine the level of knowledge of goat farmers about parasitic diseases and to correlate this with the epidemiology of endoparasites and parasite control practices in goat farms in the state of Minas Gerais, Brazil. The analysis was based on a questionnaire applied by trained veterinarians. The sample was homogeneous throughout the state, covering 18.4% (157/853) of municipalities. Eighty-four dairy goat farms in 81 municipalities and 200 properties with beef goats in 76 municipalities were evaluated. The herd size per goat farm ranged from 4 to 57 (average 24) for beef herds and from 2 to 308 (average 63) for dairy farms. The majority of the beef herd production was extensive and semi-extensive (98.5%), while the dairy herds were maintained under intensive farming (98.8%). The mixed production of goats and sheep was reported by 36.5% of beef goat farmers and by 20.2% of dairy goat farmers. Among the beef goats farms on which the technological level was determined, 2.0% were categorized as having high technological level, 34.5% as medium, and 63.5% as low. Of the 84 dairy farms, 30% op... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Gastrointestinal diseases; Nematódeo gastrintestinal.
Thesagro:  Anti-helmíntico; Caprino; Doença animal; Epidemiologia; Helminto gastrintestinal; Nematóide; Parasito de animal; Verminose.
Thesaurus NAL:  Animal diseases; Anthelmintics; Disease control; Endoparasites; Epidemiology; Goats; Helminthiasis.
Categoria do assunto:  H Saúde e Patologia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC24758 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional